Haetaan duunia yhdessä

Tietoa, tukea ja ohjausta työnhakuun, opiskeluun tai tulevaisuuden suunnitteluun.

Työllisyyden kuntakokeilu

Hämeenlinna osallistuu kuntakokeiluun 1.3.2021-30.6.2023. Kokeilun aikana noin 4570 työnhakijaa siirtyy kuntien työllisyyspalvelujen piiriin. Kokeiluun kuuluva saa kirjeen tai viestin Oma-asioinnin kautta.

Tästä lisää työllisyyden kuntakokeilusta 

Työtä tarjolla

Työtä voi löytää tänä päivänä lähes mistä vaan. TE-palvelut, Oikotie, Monster, yritysten, yhdistysten ja kuntien omat verkkosivut jne. tarjoavat näkymää avoimiin työpaikkoihin. Työtä tarjolla -sivulta löydät nostoja kiireellisistä työntekijän tarpeista sekä ns. piilotyöpaikoista. Ota yhteys suoraan työnantajaan!

Työtä tarjolla 

Apua työnhakuun

Voit asioida omavalmentajan kanssa henkilökohtaisesti ja saada juuri sinun tarpeista lähtevää apua, tukea ja palvelua. Palvelumme on tarkoitettu pääasiassa pidempään työttömänä olleille yli 30-vuotiaille hämeenlinnalaisille.

Apua työnhakuun  Työllisyyden kuntakokeilu 

Kehitä osaamistasi

Haluatko kehittää osaamistasi osana työkokeilua tai palkkatukityötä? Tarjolla on monenlaisia työkokeilu- ja palkkatukipaikkoja erilaisissa tehtävissä. Etsimme sinulle sopivan ratkaisun.

Kehitä osaamistasi 

Hyvinvoinnin tueksi

Haluatko tukea työkyvyn ja hyvinvoinnin edistämiseen osana työllisyys- ja koulutuspolkua?

Hyvinvoinnin tueksi 

Teemme yhdessä! -hanke

Hämeenlinna, Janakkala ja Hattula kehittävät uusia ja yksilöllisiä työllisyyden edistämisen palveluita ja niiden hankintaa. Rakennamme asiakkaiden tarpeiden mukaan ketterästi ja joustavasti uusia ostopalveluita ja palvelukokonaisuuksia, jotka sovitetaan yhteen työvoimahallinnon palveluiden kanssa.

Teemme yhdessä! Työllisyyden palveluiden ja hankintojen kehittämishanke  

Palveluntuottajille ja työnantajille

Hämeenlinnan kaupungin työllisyyspalvelu kutsuu alueen yrityksiä ja palveluntuottajia yhteistyöhön tarjoamaan pitempään työttömänä olleille työllistymisen ja hyvinvoinnin palveluita.

Palveluntuottajille ja työnantajille 

Seudullinen työllisyysohjelma luotaa vuoteen 2025 saakka

Työllisyyttä hoidetaan Kanta-Hämeessä ketterästi. Työllisyyttä kehitetään myös hankkeilla.

Seudullinen Ketterimmät-työllisyysohjelma  Työllisyyshankkeet 

Työllisyysseteli ja kesätyöseteli

Työllisyysseteli on Hämeenlinnan kaupungin työnantajalle maksama tuki, jota voidaan maksaa kaupungin kanssa etukäteen sovitusta työllisyyssetelityösuhteesta.

Työllisyyssetelit  Kesätyösetelit  Kuntalisä 

TYP auttaa eteenpäin työllistymään

Työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu eli TYP tarjoaa sinulle yksilöllistä räätälöityä palvelua työllistymisesi tueksi.

TYP-yhteispalvelu