Osallistu Hämeenlinnan PARKKI Business Parkin maksuttomiin tapahtumiin silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Tältä sivulta löydät linkit tapahtumien ja webinaarien tallenteisiin.

Katso tapahtumatallenteet Parkin YouTubesta

Kirkasta yritysbrändisi ja erottaudu ainutlaatuisuudella!

Jokaisen yrityksen menestyksen avain on erottautumisessa. Millä keinoilla menestykseen voi vaikuttaa ja miten lähteä kirkastamaan yritysbrändiä ja erottautua ainutlaatuisuudella?

Katso tallenne 

Palvelumuotoilu käytännön keinona paremman asiakaskokemuksen tuottamiseen

1. MITÄ on palvelumuotoilu? 2. MIKSI palvelumuotoilu sopii ajattelu- ja työtapana tähän hetkeen? 3. MITEN voisin soveltaa palvelumuotoilun ajattelu- ja työtapaa omassa työssäni?

Katso tallenne 

Kuinka kaupungin pienet kivijalkaliikkeet pelastetaan?

Valtteri Lindholm - Varusteleka

Katso tallenne 

Tulevaisuus: niukkuus joka huomioi asiakkaan - Ville Availa

Katso tallenne 

PARKKI Business Park aamukahvit: Asiakasymmärrys ja arvonluonti asiakkaalle

Liiketoiminnassa on oikeasti vain yksi tärkeä kysymys: Miksi asiakkaat ostaisivat teiltä? 🤷‍♂️🤷‍♀️ Parkki Business Parkin aamukahveilla käydään digitalaisen kaupan asiantuntijan Leevi Parsaman johdolla läpi asiakaskokemuksen koko arvojana.

Katso tallenne 

Instagramista tehokas markkinointikanava yrityksellesi - Satu Gülle

Kuinka voit hyödyntää Instagram-näkyvyyttä yrityksesi markkinoinnissa ja saada sitoutuneita seuraajia, jotka ovat kiinnostuneita juuri sinun tuotteistasi/palveluistasi.

Katso tallenne Instagramista tehokas markkinointikanava yrityksellesi 

Näin järjestät täydellisen webinaarin

Erilaisten tapahtumien, webinaarien ja koulutusten järjestäminen pääasiassa verkossa on tullut jäädäkseen! Annika Kartanon / Studio Empire vetämässä webinaarissa saat parhaimmat vinkit täydellisen webinaarin pitämiseen.

Katso tallenne: Näin järjestät täydellisen webinaarin 

Tehosta työtäsi tuntemalla itsesi paremmin

Kaiken hyvinvoinnin ja vuorovaikutuksen pohjana on itsetuntemus. Miten oppia tuntemaan omat vahvuudet ja heikkoudet? Miten vahvistaa omia luontaisia kykyjä ja oppia toimimaan tehokkaasti omien vahvuuksien kautta?

Katso tallenne: Tehosta työtäsi tuntemalla itsesi paremmin 

Linnan Business Turnajaiset 2020

Linnan Business Turnajaiset on yrityskilpailu, jossa hämeenlinnalaiset yritysideat ottavat mittaa toisistaan, hakevat rahoitusta sekä vauhtia kasvuun. Finaalissa kahdeksan kovinta ottavat mittaa toisistaan ja esittelevät liikeideansa kovatasoiselle tuomaristolle.

Katso tallenne: Linnan Business Turnajaiset 2020 

No more bullsh*t bingo…eli mikä oikeasti toimii englanninkielisessä B2B-viestinnässä

Viestitkö asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa englanniksi? Hämeenlinnan PARKKI Business Parkin aamukahveilla pohditaan, miksi business jargon ei toimi, ja mikä sitten oikeasti toimii englanninkielisessä B2B-viestinnässä.

Katso tallenne: No more bullsh't bingo 

Kansainvälisty kevyesti - 5 keskeistä teesiä yrittäjälle

Oletko viemässä yritystoimintaasi ulkomaille? Onko kansainvälistyminen tavoitteissasi lähitulevaisuudessa?

Katso tallenne: Kansainvälisty kevyesti - 5 keskeistä teesiä yrittäjälle 

Oppivan ekosysteemin elementtejä

Mistä tunnistaa ekosysteemin ja kannattaako siihen liittyä? Mitkä ovat ekosysteemin onnistumisen kriittisiä tekijöitä? Miksi ekosysteemi on enemmän kuin osiensa summa?

Katso tallenne: Oppivan ekosysteemin elementit 

PARKKI BUSINESS PARK AVAJAISET

Tervetuloa Parkkiin! Mistä kaikki sai alkunsa? Miten Parkki palvelee yrityksiä ▪ Tulevaisuuden menestyjä luo kokemuksia ja johtaa tunnelmaa – Marjo Rantanen, tunnelmamuotoilun ammattilainen ▪ Hämeen Kauppakamari, Torvinen Showtekniikka, Nuori Yrittäjyys ry, OP Etelä-Häme, Hyria Business, Ompelimo Vuorento, Hämeen ammattikorkeakoulu, Asianajotoimisto Tempo Oy, Hämeen kirjanpito Oy

Katso tallenne PARKKI Business Parkin avajaisista  

Itsensä johtaminen muuttuvassa maailmassa

Viekö muuttuva maailma ihmistä, vai ihminen maailmaa? Pysyykö langat käsissä, kun ympäristö muuttuu kiihtyvällä tahdilla? Miten vuosi 2020 on vaikuttanut työn tekemisen tapoihin ja tottumuksiin? Antti Luukkanen - Liikkuva Suomi

Katso tallenne: Itsensä johtaminen muuttuvassa maailmassa 

Ambitious Africa Meet & Greet feat. Kustaa Valtonen ja Peter Vesterbacka

Ambitious Africa on alusta, joka kytkee yhteen pohjoismaiset ja Afrikan yrittäjät sekä projektit. Osana Ambitious Africa -toimintaa enkelisijoittajat Kustaa Valtonen ja Peter Vesterbacka ovat kiinnostuneita tapaamaan sekä sparraamaan kasvua hakevia yrittäjiä ja startupeja Hämeenlinnassa.

Katso tallenne: Ambitious Africa 

TUOTTEISTA ITSESI - OPI MYYMÄÄN OSAAMISESI PAREMMIN

Isa Karlsson esittelee toimivia työkaluja, joita käyttämällä tuotteistat itsesi kohtaamaan asiakkaan, työantajan tai yhteistyökumppanin todellisen ”ostotarpeen”.

Katso tallenne: Tuotteista itsesi - opi myymään osaamisesi paremmin  

RAKENNA BRÄNDIÄ SISÄLLÖILLÄ JA VAIKUTTAJAMARKKINOINNILLA

Kuinka sisältö- ja vaikuttajamarkkinointia tehdään kohderyhmää kiinnostavasti ja liiketoiminnan tavoitteita tukien?

Katso tallenne: Rakenna brändiä sisällöillä ja vaikuttajamarkkinoinnilla 

KAUPUNKIKESKUSTAN ELINVOIMAISUUS KIINTEISTÖKEHITTÄJÄN SILMIN

Millaisia asioita pitää huomioida elinvoimaisen kaupunkikeskustan kannalta? Mikä tekee kaupunkikeskustasta mielenkiintoisen ja elinvoimaisen? Raimo Sarajärvi, Esimerkkinä Case Lappeenranta.

Katso tallenne: Kaupunkikeskustan elinvoimaisuus kiinteistökehittäjän silmin 

HYVINVOINTI KASSAVIRRAN KASVUN TUKENA

Poikkeustilan jälkeen vaaditaan henkisiä voimavaroja ja mentaalista suorituskykyä, miten samalla huolehtia kassavirrasta, hyvinvoinnista ja palautumisesta. Miten siirtyä lamaannuksesta positiiviseen toimintaan? Mentaalivalmentajat Jouko Mikkola ja Hanna Häppölä, Suomen Mentaalivalmennus Oy

Katso tallenne: Hyvinvointi kassavirran kasvun tukena 

YRITTÄJÄKSI? – YRITYSTOIMINNAN ABC

Yrityksen perustamiseen liittyy lakisääteisiä sekä yrityksen liiketoiminnan kannalta oleellisia seikkoja. Yrittäjäksi? – Yritystoiminnan ABC webinaarissa käydään yrityksen perustamisen vaiheet läpi uusyrityskeskuksen ISO 9001 laatujärjestelmän mukaisesti. Puhujana Hämeen uusyrityskeskuksen toimitusjohtaja Marko Ahtiainen.

Katso tallenne: Yrittäjäksi? -yritystoiminnan ABC 

NÄIN KARTOITAT YRITYKSESI KYVYN ONNISTUA KEHITYSHANKKEISSA

Tiedätkö varmuudella, onko yrityksessäsi tarvittavaa kyvykkyyttä toteuttaa nyt suunnitellut kehityshankkeet, vai luuletko vain tietäväsi? Isa Karlsson on hämeenlinnalainen yrittäjä, joka toimii headhunterina sekä Capability Designerinä Bridge Impactissä. Suorahaku ja kouluttaminen ovat täyttäneet Isan kalenterin jo vuosia. Kriittisten kyvykkyyksien ja yrityksen strategisten tavoitteiden onnistunut liitto, on molemmissa ehdoton päämäärä.

Katso webinaaritallenne: Näin kartoitat yrityksesi kyvyn onnistua kehityshankkeissa  

OSAAMISESTA YRITTÄJYYTTÄ

Vaikka maailma muuttuu niin osaaminen ei katoa. Miten valjastaa osaaminen uudeksi yritystoiminnaksi? 🔹Osaamisesta yrittäjyyttä - Marko Ahtiainen, Hämeen Uusyrityskeskus 🔹Starttiraha aloittavan yrittäjän mahdollisuutena – Jari Lartama, TE-toimisto

Katso webinaaritallenne: Osaamisesta yrittäjyyttä 

LISÄÄ MYYNTIÄ VERKOSSA

🔹9.00 – 9.30 Lisää myyntiä verkossa – Katja Niemi, Opiferum 🔹9.30 – 10. 00 Täydestä kalenterista tyhjyyteen ja siitä uuteen - Joakim Parkkonen, Ravintola Uoma

Katso webinaaritallenne: Lisää myyntiä verkossa  

DIGINÄLKÄ osa 1/2

Vaivaako sinuakin #diginälkä, joka ei ota laantuakseen? Kiinnostaisiko sinua tietää miten digitaalisilla palveluilla luodaan uutta ja kestävää liiketoimintaa? Tervetuloa maksuttomaan webinaariin tutustumaan digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen konkreettisen case-esimerkin kautta.

Katso webinaaritallenne: Digitaalinen liiketoiminta top 3 ideat  

DIGINÄLKÄ osa 2/2

Vaivaako sinuakin #diginälkä, joka ei ota laantuakseen? Kiinnostaisiko sinua tietää miten digitaalisilla palveluilla luodaan uutta ja kestävää liiketoimintaa? Tervetuloa maksuttomaan webinaariin tutustumaan digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen konkreettisen case-esimerkin kautta.

Katso webinaaritallenne: Geego Kids -tarina 

KUN MAAILMA MYLLERTÄÄ, EI JÄÄDYTÄ - Kasvu Open

Kasvu Open: Energiaa ja sparrausta ajatella oma business toisin – kun maailma myllertää, ei jäädytä, Oona Ikonen, Aava & Bang Oy

Katso webinaaritallenne: Kasvu Open 

KUN MAAILMA MYLLERTÄÄ, EI JÄÄDYTÄ - Hämeen Kauppakamari

Hallitusammattilaiset Koronahaasteiden selättäjänä, Jussi Eerikäinen, Hämeen Kauppakamari

Katso webinaaritallenne: Hallitusammattilaiset Koronahaasteiden selättäjänä 

Parkki Business Parkin etusivulle

klikkaa takaisin etusivulle