Aimokoulun lopputyönäyttely Verkatehtaalla

MIEKKA, MEKKO JA MUU – Aimokoulun lopputyönäyttely 2022

Tervetuloa näyttelyn avajaisiin tiistaina 3.5. klo 18–20 

Taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän opintoihin kuuluu lopputyö. Monelle nuorelle tekijälle lopputyö on ensimmäinen laaja itsenäiseen työskentelyyn pohjautuva ja näyttelyyn esille asetettava kokonaisuus. Näyttelyssä esillä oleva nuoren itsenäisesti tekemä työ tai teos on iso juttu. Kokeilkaapa itse!  

Näyttely on kuva nuorten maailmasta, heidän ajattelustaan ja ilmaisustaan. Se on osoitus sitoutumisesta pitkäjänteiseen työskentelyyn ja merkki kyvystä viedä vaativa prosessi läpi alusta loppuun asti. Näyttelyssä Verkatehtaan vanhassa kehystämössä on esillä erilaisia asuja, piirroksia, maalauksia, erikoisia saippuoita, hahmosuunnitelmia, veistoksia ja taottu miekka. Teosten rinnalla on esillä dokumentaatioita, joissa oppilaat avaavat visuaalista ajatteluaan ja työskentelyään. Kokonaisuus on ehdottomasti syventymisen arvoinen. Se on meidän tulevaisuutemme kuva. 

Aimokoulu on kuvataiteen ja käsityön perusopetusta hämeenlinnalaisille lapsille ja nuorille tarjoava taidekoulu, jossa voi opiskella laajan oppimäärän mukaisesti visuaalisia taiteita. Aimokoulun syksyn ryhmiin voi hakea mukaan 30.4. alkaen.  

MIEKKA, MEKKO JA MUU 

Aimokoulun lopputyönäyttely 2022 

Verkatehtaalla osoitteessa Viipurintie 4, 13200 Hämeenlinna. Tila Verkatehtaankujan alkupäässä portin oikealla puolella! 

Näyttely on avoinna: 
3.5.–31.5.2022 
ti–pe 13–19 La 11–16 
Vapaa pääsy 

Lisätietoja  

Antti Hämäläinen 

antti.hamalainen@hameenlinna.fi 

040 8696486 

Pekka Lehtimäki 

pekka.lehtimaki@hameenlinna.fi 

040 5477285