Avantouintipaikkojen pukeutumistilojen kulkuoikeus on nyt ostettavissa verkkokaupasta

Avantouintipaikkojen pukeutumistilojen uudet lukitus- ja kulunhallintalaitteet on saatu asennettua ja kulkuoikeus on nyt ostettavissa verkkokaupasta.

Ostettavissa on käyttöoikeus koko talvikaudeksi 2023-2024 hintaan 40 € /kausi sekä kertakoodi satunnaisille avantouimareille hintaa 3 € /kertakäynti.

Kausimaksu sisältää kulkuun oikeuttavan henkilökohtaisen ovikoodin, joka on voimassa ostohetkestä talvikauden päättymiseen 1.6.2024. Sama ovikoodi käy kaikkien kaupungin avantouintipaikkojen pukeutumistiloihin.

Satunnaisille avantouimareille tuotevalikoimasta löytyy kertakoodi. Kertakäynnin maksettuasi saat käyttöösi henkilökohtaisen ovikoodin 12 tunniksi.

Kausikävijä voi ostaa ovikoodin lisäksi fyysisen kulkutunnisteen, jonka hinta on 25 €. Kulkutunnisteen osto edellyttää, että kausimaksu on maksettu tai vaihtoehtoisesti voit ostaa kulkutunnisteen samalla kun maksat kausimaksun, jolloin yhteishinta on 65€ (kausimaksu 40€ + kulkutunniste 25€). Kulkutunniste noudetaan palvelupiste Kastellista

Kausimaksu, kertakoodi ja kulkutunniste ovat ostettavissa myös palvelupiste Kastellista. Kaikki ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Aulangon avantouintipaikan pukeutumistila on käytössä vielä perinteisellä avaimella

Aulangon avantouintipaikan pukeutumistila uusitaan ja vanhassa tilassa on käytössä vielä perinteinen avain. Uudet avantouimarit, joilla ei ole avainta saavat avaimen Kastellista, kausimaksun maksettuaan. Uuden pukeutumistilan rakennustyöt alkavat loka-marraskuussa, jolloin avantouintipaikka on pois käytöstä. Uuteen pukeutumistilaan asennetaan sähköinen kulunvalvonta rakentamisen yhteydessä.

Hauholla avantouintikausi alkaa 16.10.

Hauhon avantouintipaikka sijaitsee Porrinahteella venelaiturin yhteydessä ja avantouintikausi alkaa vasta veneilykauden päättyessä 16.10.

Tarkista avantouintipaikkojen sijainnit ja lue lisää avantouinnista, uusista lukituksista ja sähköisestä kulunvalvonnasta sivulta uimahallit ja -rannat.