Galleria ARXin talviloma

Lomalomaloma!
Talvilomalla (viikolla 9) voi ottaa taukoa ulkoilusta ja urheilusta turvallisesti Galleria ARXissa. ARXin Lue minut! -näyttelyn voi varata tunniksi omalle pienryhmälle! Varaaja saa käyttöönsä koko näyttelyn, oppaan ja näyttelyn työpajapisteet. Mukaan mahtuu 9 henkilöä kerrallaan, mutta tulla voi myös yksin tai kaksin.

Lue minut! on Sanna Pelliccionin näyttely ja oodi lukemiselle, tarinoille ja kirjoittamiselle. Näyttely on moniaistinen seikkailu tarinoiden maailmassa ja se sopii kaikenikäisille näyttelyvieraille. Näyttelyn työpajoissa voi tehdä kirjanmerkkejä, sattumarunoja ja tuunata sarjakuvia.

Näyttelykäynti on maksuton. 

Lue minut! -näyttely.
Näkymä Lue minut! -näyttelyyn.

Talvilomaviikolle varattavia aikoja on maanantaista perjantaihin klo 10-15 välillä. Vaihto on aina tasatunnein. Lauantaina 6.3. Galleria ARX palvelee normaalisti klo 10-14. Koronarajoituksista johtuen galleriassa voi vierailla korkeintaan 9 henkilöä kerrallaan.

Huolehdimme turvallisuudesta korostamalla käsihygieniaa ja pitämällä turvaetäisyyttä. Aikuisten toivotaan käyttävän maskia. Lisäksi näyttelykävijöiden edellytetään olevan oireettomia.

Aikoja on rajoitettu määrä. Linkki varauslomakkeeseen: https://link.webropolsurveys.com/S/8303B8E5526D5B5D

Lisätiedot: Laura Kauppinen, laura.kauppinen@hameenlinna.fi, 040 8696344