Galleria Paperihuoneen kesäkuun näyttelytiedote

Galleria Paperihuoneella on kesäkuussa 3.6.–2.7.2022 esillä 10+1 Taidekollektiivin näyttely Jatkuvuus. Monipuolisesti muotoilun, käsityön ja kuvataiteen kentällä toimiva 10+1 Taidekollektiivi on perustettu syksyllä 2019. Tekijät toimivat muotoilun, korutaiteen, kuvataiteen sekä opetuksen parissa.

Ryhmään kuuluu 11 henkilöä, joista näyttelyssä ovat mukana taiteilijat: Henni Eliala, Niina Hiltunen, Anni Jokinen, Petra Jäppinen, Anu Kirkinen, Saija Lehtonen, Sami Oikarinen, Kukka Rantanen ja Laura Saarivuori-Eskola.

Jokainen taiteilija lähestyy aihetta omien kokemusten, oivallusten ja havaintojensa kautta. Esillä on yhtenäinen kokonaisuus taidekoruja, veistoksia, lasitaidetta ja tekstiiliteoksia.

Grafiikanpajalla on esillä Paperihuone ry jäsentaiteilijan Pirjo Dufvan näyttely Tuli. Maalauksissa taiteilija tutkii tulen elementtiä ja luonnetta.

Dufva maalaa öljyväreillä, piirtää ja tekee grafiikkaa. Hän saa inspiraationsa luonnosta ja kuvaa taiteessaan tunteita, hetkiä, mielikuvia, unia ja haaveita. Tämän näyttelyn maalaukset on maalattu Elements – kutsunäyttelyyn, Israelin Herzliyassa 2012.

Avajaiset perjantaina 3.6.2022 klo 18–20. Tervetuloa!