Galleria Paperihuoneen toukokuun näyttelyt

Galleria Paperihuoneella on toukokuussa 3.5.–1.6.2022 Heli Tuhkasen veistosnäyttely Hame.

Taiteilija on jo vuosia keskittynyt veistoksiin, joita varten hän on kehittänyt luontoa säästävän massan, joka koostuu pääasiassa kierrätysmateriaaleista. Galleria Paperihuoneella esillä olevat värikkäät ihmisaiheiset veistokset ovat ajankuvia, pieniä tarinoita elämästä, jotka käsittelevät ihmisenä olemista. Vaikeammat työt, joita joutuu hajottamaan, aloittamaan alusta ja korjailemaan muodostuvat hyvin voimaannuttaviksi.

Heli Tuhkanen on Pellosta lähtöisin, nykyään helsinkiläinen, Taidemaalariliiton, Helsingin Taiteilijaseuran ja Taidekortteli ry:n jäsen. Tuhkanen on osallistunut koti- ja ulkomaisiin näyttelyihin jo vuodesta 1973.

Grafiikanpajan näyttelyt

Grafiikanpajalla on esillä Paperihuone ry jäsentaiteilijan Tiina-Katriina Mustosen tuoretta metsäaiheista grafiikkaa ja installaatioita.

Avajaiset tiistaina 3.5.2022 klo 18–20. Tervetuloa!

20.5.–26.5.2022 Grafiikan pajalla on esillä Päivölän Kuvataide- ja arkkitehtuurilinjan kuvataiteen aineopiskelijoiden näyttely Lopun alkuja, joka koostuu osasta lopputyönäyttelyn teoksia.  

Esillä Kristiina Maijalan, Kaisa Satokunnaksen, Aada Sirénin, Selina Viitasen ja Laura Virtasen taidegrafiikkaa, maalauksia ja piirustuksia. Lisäksi esillä on arkkitehtuuriopiskelijoiden harjoitustöitä.

Avajaiset ovat 20.5. kello 18–20. Tervetuloa!