Haemme kirjastotoimenjohtajaa Hämeenlinnan kaupunginkirjastoon

Hämeenlinnan kaupungin Kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluissa on haussa kirjastotoimenjohtajan virka (päivätyö, kokoaikainen). Aloitus 1.12.2022, vakinainen, Hämeenlinnan pääkirjasto.

Hämeenlinnan kirjastoverkko koostuu pääkirjastosta, kuudesta lähikirjastosta ja kahdesta kirjastoautosta. Hämeenlinnan pääkirjasto sai vastikään viisi tähteä eurooppalaisessa kirjastovertailussa.

Kirjastotoimenjohtaja johtaa ja kehittää kirjastopalveluita, vastaa toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden saavuttamisesta ja henkilöstöjohtamisesta. Kirjastotoimenjohtaja huolehtii kirjaston strategisten tavoitteiden toteuttamisesta, kehittämishankkeista ja yhteistyösuhteista.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, johtamistaito ja hyvä perehtyneisyys kirjastojen tehtäviin ja toimintaan (Kirjastolaki 1492/2016, §17.)

Työkokemus yli 5 vuotta.

Tehtävän menestyksekäs hoito edellyttää näkemystä tulevaisuuden kirjastopalveluista, rohkeasti innovatiivista ja kehittävää työotetta sekä digitaalisten toimintaympäristöjen tuntemusta.     

Palkka KVTESin mukaan. Koeaika 6 kk. Valittavan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa

Kulttuuripäällikkö Janne Nieminen, puh. 0400 923 961, janne.nieminen@hameenlinna.fi

Haku päättyy 10.10.2022, klo 15:00

Hakemukset sähköiseen rekrytointijärjestelmään www.sarastiarekry.fi. Tallenna järjestelmään myös opinto- ja työkokemustietosi. Hakujärjestelmän käyttöön liitt. kysymykset 03 621 3915, asiakaspalvelu@sarastiarekry.fi Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa: Sarastia Rekry Oy, Palokunnankatu 26 13100 Hml. Tällöin hakemus tallennetaan rekrytointijärjestelmään Sarastia Rekryn toimesta.