Hämeenlinnan kirjastolle Fiksua työtä- ja Kuntatyö2030 -kehittäjäpalkintoja

Hämeenlinnan kaupunginkirjastosta palkitaan syksyllä 2022 kaksi Fiksua työtä- ja yksi Kuntatyö2030 -kehittämisteko.

Fiksua työtä

Hämeenlinnan kaupunki jakaa vuosittain kehittäjäpalkintoja, joiden tarkoituksena on palkita henkilöstöä ryhminä ja yksilöinä innovaatioista, hyvin tehdystä työstä, arjen työtä rikastuttavista ja kustannustehokkaista uusista ideoista sekä erityisesti yhdessä toteutetusta hyvästä palvelusta. Fiksua työtä –hakemuksia oli yhteensä 16 kappaletta, joista palkintoryhmä valitsi 6.

Palkinnon saivat:

Kauhukabinetti nuorten aktivoimiseksi
Kehittäjät: kirjastonhoitaja Päivi Ruuskanen, perusopetuksen lehtori Leija Kuuranhalla, kouluohjaaja Merja Munukka, kirjastovirkailija Enna Paitsola-Nordlund ja kirjastovirkailija Jenni Penttinen

Virtuaalikierros Hämeenlinnan pääkirjastoon
Kehittäjä: informaatikko Erika Kallinen

Fiksua työtä -blogi esittelee Hämeenlinnan kaupungin työntekijöiden kehittämiä arjen innovaatioita ja onnistumistarinoita.

Kuntatyö2030

Kuntatyö2030 -ohjelma on Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajat KT:n ja kunta-alan pääsopijajärjestöjen yhteinen työelämän kehittämisohjelma. Ohjelmassa tuetaan kuntatyöpaikkojen uudistumista ja tehdään hyvää kuntatyötä näkyväksi.

Kuntatyö2030 -gaalassa palkitaan 1.12. kunta-alan innostavimmat kehittämisteot, joita kerättiin Hyvä kiertämään -kampanjassa syksyllä 2022 ympäri Suomea.

Yksi palkinnon saajista on myös keväällä 2022 Fiksua Työtä -kehittäjäpalkinnon saanut Nummen kirjaston ja Nuorisopalveluiden yhteinen Monikulttuuristen tyttöjen taidekerho, jonka kehittäjinä toimivat kirjastovirkailija Merja Kauppinen, Nummen kirjastosta ja nuorisotyöntekijä Elli Seppälä, Lännen alueen nuorisotyöstä.

Onnea kaikille palkinnon saajille!