Hämeenlinnan Teatterin kevät

Hämeenlinnan Teatteri aloittaa teatterikevään tuomalla syksyn suosikit vielä nautittavaksi. Luvassa on myös kaksi ensi-iltaa sekä vierailunäytöstä.

Mika Waltarin Gabriel, tule takaisin! sai loistavan palauteryöpyn katsojilta ja Johanna Reilin valittiin vuoden 2019 suosikkinäyttelijäksi. Valinnan yksi peruste oli upea roolityö Ulriikana. Näytelmä palaa ohjelmistoon 17.1.

Tuomas Parkkisen Madaamit koskettaa meitä kaikkia vanhempia, arki pienten lasten kanssa voi joskus olla juuri niin absurdia kuin Madaamit sen kertoo. Madaamit palaa ohjelmistoon 24.1.

Kevään ensimmäinen ensi-ilta on ranskalainen satiiri Ovista ja ikkunoista. Ohjauksesta vastaa Samuli Reunanen, joka ohjasi menestysnäytelmän Kohtauksia eräästä avioliitosta. Ensi-ilta 20.2.2020.

Maaliskuussa 4.3. ensi-iltaan tulee Heli Laaksosen kamarinäytelmä Sylvia, Tuija ja laulava patja. Näytelmä on osa teatterin yleisötyötä ja sitä esitetään ensi-illan lisäksi alueen palvelutaloissa. Rooleissa Liisa Peltonen ja Henna-Maija Alitalo.

Helmikuu tuo tullessaan kaksi loistavaa vierailuesitystä

Lavan valtaa karismaattinen Jorma Uotinen yhdessä Trio avecin kanssa. Avec Le Temps -konsertti ei voi olla huono, sillä syksyllä yleisö nousi kolme kertaa seisomaan illan aikana! Päänäyttämöllä 1.2. klo 13 ja 18.

Karismaa ja valtavaa ammattitaitoa tarjoilee myös Ritva Oksanen ja Pedro Hietanen Rakasta minut vahvaksi -esityksellä, Päänäyttämöllä 6.-8.2.

www.hmlteatteri.fi