Iltamat Iittalassa tuottaa uusia tapahtumia Iittalaan

Musiikki on ollut aina Outi Vinkin elämässä. Jos uskomme hänen äitiään, Outi lauloi jo yhdeksänkuukauden ikäisenä Heinillä härkien kaukalon. Lapsuudenkodissa musisoitiin paljon, tehtiin kesäteatteria takapihalla. Ei ihme, että Outin toiveammatti lapsena olikin opettaja tai kirjailija.

”Kotimusisoinnissa oli varmasti kaikki mahdolliset kontrapunktivirheet kuten rinnakkaisia kvartteja ja johtosävelten väärinvientejä. Pääasia oli kuitenkin, että kaikki soi ja kaikilla on hauskaa”, Outi kertoo.

Iltamat Iittalassa

Vuosia myöhemmin Outi Vinkki järjestää musiikillisia iltamia ja teemapäiviä toiminimellään Iltamat Iittalassa. Iltamissa häntä kiinnostaa kohtaamiset ja tunnelmien luominen, ei niinkään pilkuntarkka musiikin suorittaminen tai genrenmukainen esitystapa.

”Miten saada ihmiset osallistumaan, laulamaan ja musisoimaan. Ottamaan se kitara esiin sieltä kaapista ja tekemään musiikkia. Suomalaisilla on valtavan rikas musiikkiperintö siinä missä espanjalaisilla tai irlantilaisillakin, mutta se on vähän unohduksissa”, Vinkki miettii.

Nyt Iltamat Iittalassa on valmistanut kaksi eritunnelmaista iltama-tilaisuutta, joihin liittyy myös mahdollisuus osallistua työpajaan ja vegaaniseen illalliseen. Teemapäivät yhdistelevät tekijöidensä osaamista uudella tavalla.

Tarkoitus on testata käytännössä teemapäivien toimivuus, jotta niitä voidaan jatkossa myydä esimerkiksi työhyvinvointipäivän ohjelmapaketteina yrityksille. Pilotti-teemapäivät toteutetaan AVEKin Crema-tuella ja ne ovat kaikille avoimia tilaisuuksia. Päivään kuuluu työpaja, vegaani-illallinen sekä ohjelmalliset musiikki-iltamat.

Luovasti maalaten maaliskuussa 7.3.2020

Ensimmäinen teemapäivä on maaliskuussa, sen työpajan ohjaa kuvataiteilija Liisa Rasinkangas. Työpajan nimi on Luovasti maalaten.

Kuvataiteilija Liisa Rasinkankaan työpajassa pääset sukeltamaan luovaan ja vapaaseen ilmaisuun piirtämisen ja maalaamisen keinoin. Työpaja koostuu harjoituksista, jotka auttavat sinua pääsemään oman luovuutesi ja intuitiosi ääreen. Oman itsensä ja oman luovuutensa hyväksyminen ja arvostaminen tulee päivä päivältä helpommaksi.

Työpajan harjoitukset voivat toimia vapauttavina antamalla sinulle uusia näkökulmia niin taiteen harrastamiseen, kuin omaan arkeesikin. Tekemisen lähtökohtana on omaehtoisuus ja itsensä kuuntelu ja harjoitukset toimivat tarvittaessa tukevina suuntaviivoinasi matkalla kohti oman näköistäsi ilmaisua.

Työpajan jälkeen nautitaan Mariia Kotilan toteuttama vegaaninen illallinen. Illallisen valmistaa ja tarjoilee inspiroiva vegaani-ruuan taitaja Mariia Kotila. Kaikki kattaukset ovat monipuolisia, värikkäitä, maukkaita ja täysin vegaanisia ja gluteenittomia.

”Suuri osa kohtaamistani ihmisistä kertoo mielellään kasvattavansa kasvisruoan käyttöä – tieto ja taito vain puuttuvat! Teen ruokaa suurella sydämellä ja iloitsen joka kerta kun vaikkapa juuri illalliseni on rohkaissut kokkauskokeiluihin myös kotona.”

Illallisen jälkeen nautitaan Löytöretki pyhään -konsertista, joka on tarinallinen koko perheen musiikki-ilta, Iltamat Iittalassa tapaan kotoisen tyylikkäästi ja tunnelmallisesti toteutettuna.

Toukokuinen teemapäivä 16.5.2020

Toinen teemapäivä pidetään toukokuussa. Sen työpajan vetää Liisi Pettersson ja otsikkona on Puheen flow eli vaikuttavan ja kestävän äänen työpaja. Tämä työpaja on juuri sinulle, jos käytät ääntäsi päivittäin paljon ja tunnet että äänesi väsyy helposti. Haluaisitko puhua kuuluvammin, rohkeammin ja vaikuttavammin?

Vegaani-illallisen jälkeen konsertissa esitetään Balladin kaikuja – löytöretki balladien tunnelmiin. Yleisö voi ostaa työpajoihin, illalliselle tai konsertteihin lippuja myös erikseen.

Hinnat erikseen: Luovasti maalaten 35 €, Puheen Flow 120 €, Illallinen 45 €

Musiikkitapahtumaan lippuja saa vielä ovelta (15/13/7€, Perhe 40€)

Molemmat tapahtumat ovat Iittalan Kylätalossa, Hollaajantie 3.

Lisätietoja: Outi Vinkki p. +358 44 344 7455