Ira Koivu kertoo elämänmuutoskirjasta ”Vapaa viinistä – miten elämä muuttuu, kun pistää korkin kiinni” kirjastolla

Maanantaina 5.9. klo 17.30-18.30 Hämeenlinnan pääkirjaston Leino-salissa on vieraana hämeenlinnalainen Ira Koivu. Hän kertoo elämäntapamuutoskirjasta Vapaa viinistä – miten elämä muuttuu, kun pistää korkin kiinni (Viisas elämä 2016), josta on tänä vuonna ilmestynyt päivitetty ja täydennetty painos.

Hämeenlinnalainen Ira Koivu on toimittaja ja viestintäyrittäjä, joka on valmistunut maisteriksi vuonna 2004 Helsingin yliopistosta pääaineenaan viestintä. Sen jälkeen hän on ollut toimittajana Helsingin Sanomissa, Ilta-Sanomissa ja Trendi-lehdessä sekä toimituspäällikkönä Koti ja keittiö -lehdessä. Lisäksi hän on ollut vakituisena avustajana Tulva-lehdessä. Vuosina 2010–2016 hän toimi Suomen kirjastoseuran viestintäpäällikkönä ja Kirjastolehden päätoimittajana.

Vuonna 2016 Koivu irtisanoutui työstään Kirjastoseurassa toteuttaakseen pitkäaikaisen unelmansa omasta hevosesta ja yrityksestä. Suureen elämänmuutokseen liittyi myös elämäntapamuutos: Koivu jätti alkoholin kokonaan ja teki aiheesta kirjan.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, sen järjestää Hämeenlinnan pääkirjasto.