Lainaa kausikortti nyt – saat kulttuurielämyksiä ilmaiseksi

Hämeenlinnan Teatterikortti

Pääkirjastosta saat lainaan Hämeenlinnan teatterikortin, jolla pääset katsomaan teatterin omia esityksiä, ensi-iltoja ja vierailuesityksiä lukuun ottamatta.

Saat kortin lainaan pääkirjaston asiakaspalvelusta. Kortti oikeuttaa kahteen pääsylippuun, jotka lunastetaan Teatterikorttia näyttämällä vähintään tuntia ennen esitystä Hämeenlinnan Teatterin lipunmyynnistä (Keinusaarentie 5).

Hämeenlinnan Taidemuseon ja Kaupunginmuseon vuosikortti

Pää- ja lähikirjastoista saat lainaan myös Hämeenlinnan taidemuseon ja kaupunginmuseon yhteisen vuosikortin.

Vuosikortilla pääsee 1 henkilö sisään Hämeenlinnan taidemuseoon ja Hämeenlinnan kaupunginmuseon museo Skogsteriin, Palanderin taloon ja Sibeliuksen syntymäkotiin.

Korttien käytöstä

Kaikilla kausikorteilla on 1 viikon laina-aika, mutta toiveena on, että asiakas palauttaa kortin heti, kun ei enää tarvitse sitä, jotta mahdollisimman moni pääsee hyötymään kausikorteista. Teatterikortteja on esimerkiksi vain yksi kappale.

Kortteja ei voi uusia tai varata.

Kortit lainataan kirjaston asiakaspalvelusta ja palautetaan aina asiakaspalveluun. Hämeenlinnan museoiden vuosikortti palautetaan siihen kirjastoon, josta se on lainattu. Asiakkaalla voi olla lainassa vain yksi vuosikortti kerrallaan.

Kortin saatavuuden voi tarkistaa Vanamo Finnasta

Hämeenlinnan teatterikortti 
Hämeenlinnan museoiden vuosikortti