Naivismin talvi on alkanut

Naivismin talvi -näyttely on avoinna yleisölle viikonloppuisin ajalla 13.11.2021-13.3.2022. Näyttely koostuu kolmesta eri kokonaisuudesta. Alakerrasta löytyy Hannu Riikosen maalauksia, Suvi Vasaman paperiveistoksia sekä mittava kattaus nykynaivistien töitä. Yläkerran ovat vallanneet Stefan Bremerin naivistiset valokuvat.

Aukiolot

Olemme avoinna la-su kello 11–17.
Ryhmille (min. 10 hlöä) myös arkisin ennakkotilauksella. Ryhmätiedustelut sähköpostilla osoitteeseen info@naivistitiittalassa.fi.
Joulunaikaan olemme kiinni 24.12.2021-2.1.2022.
Pääsyliput voit ostaa kassalta.

Hinnasto

Aikuiset 10 €
Työttömät, eläkeläiset, opiskelijat 8 €
Alle 18-vuotiaat maksutta

Museokortti

Museokortti ei käy meillä. Naivistit Iittalassa on säätiömuotoinen taidegalleria ja rahoitamme toimintamme pitkälti pääsylipputuloilla.

Esteettömyys

Näyttelyn alakertaan on esteetön pääsy luiskaa pitkin. Liikuntarajoitteiset voivat saapua puukoulun eteen autolla ja alakertaan on luiska, jossa on käsijohteet. Liikkumiseen apua tarvitsevan henkilön avustaja pääsee sisään veloituksetta.
Alakerrasta, salista numero 1 löytyy iso näyttö, josta voi rauhassa katsella yläkerran teoksia.

Aulaputiikki

Näyttelyn yhteydessä toimii aulamyymälä, josta voit hankkia taidetta, lahjatavaroita, kirjoja ja kortteja.

Ruokailu

Iittalan Lasimäen palvelut ja ravintola Taika löytyvät aivan vierestä, kävelymatkan päästä. Iittala Villagen palveluihin voit tutustua täällä: Iittala Village (avautuu uuteen ikkunaan)

Lemmikit

Hiljaisina hetkinä sylissä pidettävät lemmikit saavat tulla näyttelytiloihin. Huomioithan kuitenkin allergikot ja olet valmis siirtymään lemmikkisi kanssa ulkotiloihin, tilanteen niin vaatiessa.

Pysäköinti

Iittalan yhtenäiskoulun parkkipaikka (Vanhan puukoulun ja Iittalantien välissä – Iittala-halli) on näyttelyvieraiden käytössä koulun lomien ja viikonloppujen aikana. Lasimäen parkkipaikalta (P) on näyttelyyn matkaa n. 200 m. Naivisteille voit tulla myös junalla tai linja-autolla. Katso tarkemmat saapumisohjeet sivulta Näin löydät Iittalaan (avautuu uuteen ikkunaan)

Lisätietoja:
Gallerian puhelin: 045 7730 1686, la–su 12–17
Sähköposti: info@naivistitiittalassa.fi
Asiamies Ulla Heinonen: 040 5111 466