Riikka Ala-Harja kirjailijavieraana pääkirjastolla 13.4.

Keskiviikkona 13.4. klo 17.30-18.30 kirjailija Riikka Ala-Harja vierailee Hämeenlinnan pääkirjaston Leino-salissa kertomassa töistään, kirjoittamisestaan ja uutuusromaanistaan Tämä ei ole tv-sarja – tämä on romaani (2022).

Maaliskuussa ilmestynyt teos on käänteikäs, hyvän mielen lukijalle jättävä romaani kirjailijasta, joka on kyllästynyt romaanien kirjoittamiseen ja päättää kirjoittaa keski-ikäisten naisten elokuvakerholaisten ystäviensä kanssa tv-sarjan. Välillä tämä henkilöhahmojen (Haapkylä, Kamu, Knihtilä, Lehtikari, Malmivaara, Nenonen ja Alaharja) lukijaa hauskuttava hanke sujuu kiihkeästi, välillä ei. Samaan aikaan Alaharja-hahmo etenee oman elämänsä käänteissä.

Kirjailija Riikka Ala-Harja (s. 1967) on valmistunut Teatterikorkeakoulun dramaturgian ja näytelmän kirjoittamisen koulutusohjelmasta. Hänen tuotantoonsa kuuluu romaaneja, kuunnelmia, näytelmiä, sarjakuvakäsikirjoituksia ja novellikokoelma. Hän on julkaissut myös kuvakirjoja ja lastenromaaneja.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton ja yleisöllä on myös kirjanostomahdollisuus (käteinen tai Mobile Pay). Yleisökysymyksiä voi tehdä paikan päällä tai laittaa niitä etukäteen osoitteella sini.kiuas@hameenlinna.fi