Sairionrantaan tulee ulkokuntosalilaitteita viiden viikon kokeilujaksolle

Rantareitille, Sairionrannan uimarannan läheisyyteen on tulossa viiden viikon kokeilujaksolle kahdeksan Omnigymin ulkokuntosalilaitetta. Laitteet ovat kokeilujakson aikana kaikkien vapaassa käytössä.

Laitteet ovat paikoillaan ja maanantaina 12.6.2023 klo 10 – 12 Omnigym järjestää laiteopastusta kaikille halukkaille. Laiteohjaus on maksutonta ja sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin treenaajille.

Ulkokuntosalilla pääsee harjoittelemaan kotimaisilla Omnigym-ulkoliikuntalaitteilla, joissa itselleen sopivaa harjoitusvastusta säädetään patentoidun painoyksikön avulla. Laitteet soveltuvat kaikille ikään ja kuntotasoon katsomatta.

Laitteiden käyttäjiltä kerätään palautetta laitteiden käytöstä ja sijainnista

Nyt avattava ulkosali on osa Omnigym Oy:n kansainvälistä tutkimushanketta, jossa tutkitaan laitteiden käyttäjätyytyväisyyttä, kokemuksia sekä tietoa käyttäjämääristä eri kokoisilla paikkakunnilla ympäri Suomen ja Eurooppaa.

– Meille valmistajana on tärkeää ymmärtää, minkä verran ja miten laitteitamme käytetään ja miten tyytyväisiä niihin ollaan. Haluamme käyttäjäkokemuksen olevan niin hyvä, että se saa käyttäjän palaamaan takaisin, toistuvasti. Silloin on onnistuttu monellakin mittarilla, avaa Omnigym Oy:n operatiivinen johtaja Sami Kaivola.

Viiden viikon pituisen tutkimusjakson aikana toteutetaan paikan päällä kysely, jossa käyttäjät pääsevät antamaan suoraan palautetta harjoituskokemuksesta ja sijainnin sopivuudesta. Laitteiden käytöstä kerätään myös numeerista käyttödataa, kuten laitteilla tehdyt toistomäärät sekä mihin aikaan laitteita käytetään. Tiedot laitteiden käytöstä tallentuvat automaattisesti pilvipalveluun. Käyttöä mittaavat sensorit on asennettu laitteiden sisään, eikä paikalla kuvata ihmisiä tai tallenneta yksilökohtaisia tietoja. Saatu palaute ja käyttömäärätiedot jaetaan myös Hämeenlinnan kaupungille.

Lisätiedot: