Tervetuloa ”Kohti TyöHämettä – kolmannen sektorin mahdollisuudet TE-uudistuksessa” -tilaisuuteen

Tuleva TE-palveluiden uudistus on herättänyt paljon kysymyksiä siitä, mitä tulee tapahtumaan vuoden 2025 alusta kolmannen sektorin näkökulmasta. Keskiviikkona 15.11.2023 klo 9–12 järjestetään Hämeenlinnan kaupungintalo Wetterillä tilaisuus, jossa keskitytään järjestöjen ja koko kolmannen sektorin mahdollisuuksiin tulevan uudistuksen pyörteissä.

Tilaisuudessa kerrotaan ajankohtaista tietoa paikallisesta valmistelusta, käydään läpi erilaisia toimintamalleja ja rahoitusvaihtoehtoja sekä suunnitellaan jatkoaskeleita TyöHämeen järjestöyhteistyölle. Tilaisuuteen ovat tervetulleita työllistymistä edistävät kolmannen sektorin toimijat Kanta-Hämeestä – sekä palveluntuottajat että työ- tai harjoittelupaikkoja tarjoavat toimijat.

Juontajana toimii Vates-säätiön työllisyyssuunnittelija Anne Kallio. Anne on selvittänyt työllistymistä edistävien sosiaali- ja terveysjärjestöjen rooleja työllisyyden kuntakokeilussa. Tavoitteena on ollut löytää vaikuttavia rakenteita ja toimintamalleja, joiden avulla järjestötoimijoiden asiantuntemus osatyökykyisten henkilöiden työllistymisen edistämisessä tulisi laajasti käyttöön myös kuntakokeiluiden jälkeen.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Vates-säätiö ja TyöHämeen valmistelussa mukana olevat kunnat (Hämeenlinna, Hattula, Forssa, Tammela, Jokioinen, Humppila ja Ypäjä).

Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu 8.11. mennessä: Kohti TyöHämettä – järjestöjen mahdollisuudet | Vates

Aiemmat tiedotteet TE-uudistuksesta:

TE-palveluiden siirtoa kuntiin valmistellaan Kanta-Hämeessä kahden työllisyysalueen mallilla (hameenlinna.fi)

TyöHämettä rakennetaan yhdessä – Hämeenlinna (hameenlinna.fi)