Tietokirjailta tiistaina 24.5. Hämeenlinnan pääkirjastossa

Tiistaina 24.5. klo 18-19 Hämeenlinnan pääkirjaston Leino-salissa ovat Tietokirjallisessa keskustelussa hämeenlinnalaiset tietokirjailijat Katleena Kortesuo, Andrei Sergejeff ja Tuomo Tamminen, juontajana toimii Maria Lassila-Merisalo.

Katleena Kortesuo on kriisiviestintään ja sosiaalisen mediaan erikoistunut tietokirjailija. Hän on kirjoittanut yli 40 tietokirjaa. Seuraavan nimi on Journalismin kuolema, ja se ilmestyy Tammelta elokuussa.

Andrei Sergejeff on tietokirjailija ja Lähi-itään erikoistunut historioitsija. Hän on kirjoittanut mm. ainoat suomalaiset yleisesitykset Afganistanin ja arabiankielisen Egyptin historiasta. Hän oli tietokirjallisuuden Finlandia-ehdokas 2019.

Vapaa toimittaja ja tietokirjailija Tuomo Tamminen on kirjoittanut kaksi kirjaa lapsuuden historiasta: Jälleenrakentajien lapset ja Leikitäänkö? Lasten kaverisuhteet 1900-luvun Suomessa yhdessä Antti Malisen kanssa.

Dosentti Maria Lassila-Merisalo on Tarinallinen journalismi -kirjan kirjoittaja ja Suomen tietokirjailijat ry:n Kanta-Hämeen aluevastaava.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, sen järjestävät yhteistyössä Suomen tietokirjailijat ja Hämeenlinnan kirjasto.