Varaa aika yksilölliseen etätapaamiseen liikkumiseen ja hyvinvointiin liittyen

Mietityttääkö sinua raskausajan liikunta tai kuinka voisit liikkua raskauden jälkeen? Entä oletko pohtinut, kuinka pikkulapsiperheissä voisi ylläpitää omaa ja perheen hyvinvointia sekä liikkumista?

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä yksilölliseen tapaamiseen, jossa saat näihin vastauksia.

Autan sinua mielelläni siinä, kuinka voit liikkua ja pitää huolen hyvinvoinnistasi sekä palautumisestasi raskauden aikana ja raskausajan jälkeen. Annan mielelläni avaimia myös siihen kuinka huomioitte liikkumisen, palautumisen ja hyvinvoinnin koko perheenä, jotta jaksamista ja energiaa riittää arkeen.

Olen liikunnanohjaaja/valmentaja (AMK) ja työskentelen Liikettä lisää Hämeenlinnan seutuun -hanketyöntekijänä. Olen tehnyt hyvinvointivalmennusta ja personal trainingia noin 12 vuotta. Minulta saat varattua ajan yksilölliseen etätapaamiseen liikkumiseen, hyvinvointiin ja palautumiseen liittyen, joissa mielelläni autan sinua sekä perhettäsi.

Etätapaaminen voidaan järjestää videoyhteyden kautta (Skype, Teams, Zoom) tai puhelimitse keskusteluna. Tapaaminen on maksuton.

Aiemmin Liikettä lisää Hämeenlinnan seutuun –hankkeessa julkaistujen videoiden parissa pääset katsomaan ajatuksiani ja vinkkejäni hyvinvointiin liittyen.

Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää, koska se on parasta mitä voit itsellesi ja perheellesi antaa.

Lisätiedot:

Jorma Vaara
p. 050 477 5429, jorma.vaara@hameenlinna.fi
Hämeenlinnan kaupunki
Liikettä lisää Hämeenlinnan seutuun –hanketyöntekijä