Vastaa kyselyihin uimaranta-, veneily- ja retkeilypaikoista

Kaupunkirakenne-toimiala on käynnistänyt virkistyspalveluohjelman laatimisen, jolla linjataan asuinalueiden ympäristössä järjestettävien virkistyspalveluiden laajuutta ja laatutasoa.

Ohjelma sisältää mm. uimarantapalvelut, veneilijöiden palvelut ja retkeilypalvelut. Ulkoliikuntaverkko on rajattu ohjelmasta pois, koska siitä on tarkoitus laatia erillinen ohjelma lähivuosina.

Ohjelman laatiminen on osa kaupungin talouden tasapainotusohjelmaa. Sen tavoitteena on linjata tulevaisuuden virkistyspalveluverkon kokonaisuus. Ohjelman yhteydessä selvitetään missä palveluissa ja kohteissa on parantamisen tarvetta, missä kohteissa toimintaa voidaan tiivistää ja mitkä kohteet on mahdollista supistaa palveluverkosta pois.

Kyselyillä kartoitetaan paikkojen käyttökokemuksia

Osana virkistyspalveluohjelman valmistelua kaupunki kartoittaa virkistyspaikkojen käyttökokemuksia sähköisillä kyselyillä. Kyselytuloksia hyödynnetään ohjelman laatimisessa.

Vastaa sähköisiin kyselyihin ja kerro meille mitä paikkoja juuri sinä käytät. Anna myös arviosi paikkojen varusteista ja ylläpidosta. Lisäksi voit antaa kyselyjen kautta avointa palautetta, kuten kehitysideoita, ruusuja ja risuja. Kyselyt on toteutettu Webropolilla.

Vastaamaan pääset alla olevien linkkien kautta:

Vastausaika päättyy 22.10.2023 ja vastanneiden kesken arvotaan sarjalippuja uimahalliin, soutuveneen maallevetopaikka vuodeksi sekä neljän tunnin varaus Aulangon tekosaarten vuokrakotaan.

Virkistyspalveluohjelman luonnos esitellään ja asetetaan nähtäville loppuvuodesta 2023. Ohjelman on tarkoitus valmistua keväällä 2024.

Lisätiedot virkistyspalveluohjelmasta