Vapaat tontit

Hämeenlinna on sopivan kokoinen kaupunki ison kaupungin palveluilla. Meillä sinun ei tarvitse valita kaupungin palveluiden tai maaseudun rauhan väliltä – voit ottaa molemmat. Asuinalueita löytyy monenlaisiin tarpeisiin aina kantakaupungin omaleimaisista kaupunginosista maaseudun persoonallisiin pitäjiin. Täällä aika käytetään elämiseen – ei jonotteluun. Arki on ruuhkatonta ja kaikki ihan lähellä. Välimatkat ovat lyhyet, keskimäärin hämeenlinnalaisen matka töihin, kouluun ja harrastuksiin taittuu 15 minuutin sisään.

Omakotitontit

Tutustu kaupungin tonttitarjontaan. Tarjolla on noin 150 omakotitonttia, joko maaseudun rauhassa tai kaupungin uusimmilla asuinalueilla. Kaikilla tonteilla on kunnallistekniikka valmiina, joten rakentamaan pääset nopeasti. Hinnat alk. pitäjissä 2511 € ja kantakaupungissa 23 076 €.

Omakotitontit  Lue miksi Hämeenlinna on paras valinta uudeksi kotikaupungiksi. 

Rivi- ja kerrostalotontit

Asuntotuotantoon tarkoitetut tontit ammattirakentajille.

Rivi- ja kerrostalotontit 

Yritystontit

Hämeenlinna sijaitsee Suomen logistisessa keskipisteessä, valtateiden risteyskohdassa vain tunnin ajomatkan päässä niin Helsingistä, Tampereelta kuin Lahdestakin. Tarjolla on runsaasti sekä valmiita toimitiloja ja yritystontteja että jo kaavoitettua maata ja mahdollisuuksia juuri sinun kiinteistösuunnitelmiasi varten.

Hämeenlinnan vapaat toimitilat ja yritystontit