Kantola tapahtumapuisto

Kantolan tapahtumapuisto sijaitsee Hämeenlinnassa, noin tunnin matkan päässä Helsingistä ja Tampereelta. Järven rannalla sijaitseva 9,5 hehtaarin kokoinen vehreä puistoalue toimii monipuolisten tapahtumien näyttämönä.

15.-16.7. Tawastia Truck Weekend

Uusi, entistäkin isompi Tawastia Truck Weekend kokoaa Kantolan tapahtumapuistoon näyttävän kattauksen kuljetuskalustoa rekkanäyttelyn, kuljetusmessujen sekä pienoismallien osalta. Tarjolla myös maittavaa ruokaa ja juomaa – esiintyjiä unohtamatta!

Tutustu tapahtumaan  

3.-4.9. Rauta ja Petrooli

Rauta ja Petrooli on koko perheen elävää konehistoriaa esittelevä konekulttuuritapahtuma. Tulevan Rauta ja Petrooli – tapahtuman teemana on Valmet 70 -vuotta!

Tutustu tapahtumaan  

Tervetuloa Kantolaan

Tapahtumapuistoon saavut tunnissa, tulit sitten pääkaupunkiseudulta, Tampereelta tai Lahdesta. Kantolan alueella oleva puisto sijaitsee vain noin 2 km päässä rautatieasemalta, linja-autoasemalta sekä kaupungin keskustasta.

Kantolassa tapahtuu 2022

Ensi kesänä Kantolassa tapahtuu! Heinäkuussa kolmipäiväinen Weekend Festival tuo tapahtumapuistoon yli 80 artistia. Syyskuussa viheriön valtaa muun muassa vanhojen työkoneiden ja masinistikulttuurin suurtapahtuma Rauta ja Petrooli!

Kantolassa tapahtuu