Kesäinen ilmakuva Hämeenlinnasta. Kesäinen ilmakuva Hämeenlinnasta.

Haluatko järjestää tapahtuman Hämeenlinnassa? Messut, näyttelyt, konsertit, urheilukilpailut, festivaalit ja muut isot ja pienet yleisötapahtumat. Tapahtumajärjestäjän oppaasta löydät tietoa tapahtuman suunnittelusta, lupa-asioista, rahoituksesta sekä vinkkejä markkinointiin. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, tapahtuma-asiantuntijamme auttaa maksutta kaikissa tapahtumien järjestämiseen liittyvissä kysymyksissä.

Outi Mertamo
Linnan Kehitys Oy, tapahtumapalvelut
Puh. 050 434 7873
outi.mertamo@linnan.fi

Katso tapahtumajärjestäjän tarkistuslistalta mitä kaikkea tulee huomioida onnistuneen tapahtuman varmistamiseksi!

 

Tapahtumapaikat

Hämeenlinnan tapahtumapaikat ovat poikkeuksetta lähellä luontoa. Sopisiko tapahtumasi parhaimmin laajaan tapahtumapuistoon vai kenties keskiaikaisen linnan ja Vanajaveden maisemiin? Hämeenlinnasta löytyy erilaisia tapahtumapaikkoja festivaaleille, urheilutapahtumille, kokouksille, kongresseille, messuille ja muille tapahtumille.

Hämeenlinnan tapahtumapaikat 

Luvat ja ilmoitukset

Tapahtuman järjestämiseen tarvitaan useita erilaisia lupia ja ilmoituksia riippuen tapahtuman koosta ja luonteesta.

Selaa lupia ja ilmoituksia 

Rahoitus

Tapahtuman järjestämiseen tarvitaan usein rahoitusta. Keräsimme kokoon parhaat vinkit mistä rahoitusta voi lähteä hakemaan.

Tutustu rahoitusmahdollisuuksiin  

Paikalliset palvelut

Hämeenlinnasta ja lähialueilta löytyy paljon apua tapahtuman järjestämiseen. Paikallisten palveluiden käyttäminen tekee tapahtumasta vastuullisemman! Keräsimme linkkejä palveluihin, joita voit hankkia paikallisilta alihankintana.

Tutustu paikallisiin palveluihin  

Markkinointi

Tapahtumaa täytyy markkinoida potentiaalisten tapahtumakävijöiden tavoittamiseksi. Hyödynnä maksullisen markkinoinnin lisäksi ilmaiset kanavat, kuten tapahtumakalenterit.

Tutustu markkinointivinkkeihin  

Vastuullisuus

Vastuullisuuden voi ottaa tapahtuman järjestämisessä huomioon monin tavoin. Vastuullinen tapahtuma on kestävä, turvallinen, saavutettava ja esteetön.

Ota nämä vastuullisuusvinkit huomioon tapahtumaa järjestäessäsi 

Voimmeko auttaa?

Me tunnemme Hämeenlinnan ja Hämeenlinnan alueen. Läpikotaisin. Meillä on runsaasti kokemusta isoista ja pienistä tapahtumista, kokouksista ja tilaisuuksista. Palvelumme on maksuton, ota rohkeasti yhteyttä!

Linnan Kehitys Oy, tapahtumapalvelut   Hämeenlinna kokous & kongressi