Asemanrannan alueen havainnekuva YIT. Asemanrannan alueen havainnekuva YIT.

Asemanranta

Asemanranta on ainutlaatuinen yhdistelmä urbaania asumista ja vehreää luontoympäristöä

Alue sijaitsee suuren puiston laidalla, Suomen ensimmäisen kansallisen kaupunkipuiston kainalossa. Sen kautta kulkee suosittu Vanajaveden rantaviivaa seuraava kevyenliikenteen reitti keskustasta Aulangolle, josta löytyy mm. kaksi golfkenttää. Kaikki keskustan palvelut ovat helposti saavutettavissa ja Hämeenlinnan kulttuurin keskus, Verkatehtaan alue, on aivan Asemanrannan vieressä.

Sujuvasti matkaan junalla, bussilla tai omalla autolla

Asemanrannasta ehtii Helsinkiin 60 minuutissa ja Tampereelle 40 minuutissa, takaisin järven rannalle toivoisi pääsevänsä vieläkin nopeammin. Etäisyydet kaupungin sisällä ovat lyhyitä ja aamuruuhkaa esiintyy lähinnä kylpyhuoneessa. Rautatieasemalle on vain parin minuutin kävelymatka, linja-autoasemalle kymmenen ja moottoritiellekin pääsee sujuvasti viidessä minuutissa

Löytyykö täältä uusi kotisi?

Voimakkaasti kehittyvän alueen ensimmäiset modernit kaupunkikodit valmistuivat 2018 ja lisää rakentuu parhaillaan. Alueelta löytyy sekä vuokra-, että omistusasuntoja pienistä yksiöistä isompiin perheasuntoihin.

Myytävät YIT-kodit  Huoletonta vuokra-asumista Joo Kodit  

Sujuvaa arkea Asemanrannassa

Päiväkoti, päivittäistavarakauppa, apteekki, pysäköintitalo, kulttuurikeskus ja kaupungin keskustan palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä kotoasi. Julkinen liikenne on lähelläsi ja arki sujuu autottomallakin.

Katso alue kartalta 

Muuttaisitko Hämeenlinnaan?

Hämeenlinnassa asuu keskivertoa onnellisempia ihmisiä. Eikä ihme, kun aika käytetään elämiseen – ei jonotteluun tai ruuhkiin! Muuttoliike Hämeenlinnaan kasvaa jatkuvasti, ja ajansäästön lisäksi siihen on monta muutakin mainiota syytä.

Katso miksi Hämeenlinna on tutkitusti hyvä kaupunki asua 

Kadehdittavan uniikki sijainti

" Asemanranta on kuin punainen lanka järven harmonian ja historiallisten rakennusten kontrastin välillä", toteaa Natalia Salmela, bloggaaja ja yrittäjä, asuntointoilija.

Lue lisää Natalian ajatuksia alueesta 

Pööli - uuden ajan pysäköintiä

Asemanrannan uutuuttaan hohtava pysäköintitalo Pööli palvelee autoilijoita ja pyöräilijöitä ympäri vuorokauden.

Tutustu Pööliin