Työnantajille ja palveluntuottajille
Työnantaja: tarvitsetko apua rekrytointiin?
TyöHämeessä autamme myös työnantajia, jotka etsivät työntekijöitä. TyöHämeen työllisyysalueella sisältäen Hämeenlinna, Forssa, Hattula, Tammela, Jokioinen, Humppila ja Ypäjä on mahdollisuus ottaa vastaan työnantajien ilmoituksia avoimista työpaikoista ja esitellä työnantajille sopivia työnhakijoita TyöHämeen asiakkaista. Näissä asioissa voit olla yhteydessä TyöHämeen asiantuntijoihin:
040 683 1147
jussi.miettinen@tyohame.fi
040 737 9729
marleena.tjurin@tyohame.fi
040 678 3348
mikko.korhonen@tyohame.fi
040 586 3879
timo.henriksson@tyohame.fi
040 578 9642
liina.janes@tyohame.fi
040 702 7265
marika.hyvarinen@tyohame.fi
TyöHämeen Yritys- ja työnantajapalvelut
TyöHämeen työnantajapalveluista ja elinvoiman kehittämisestä vastaa:
Johanna Rytilahti
Palvelupäällikkö
0406856194
johanna.rytilahti@tyohame.fi
Katso myös muut kuin TyöHämeen työnantajapalvelut:
Työmarkkinatorin työnantajapalvelut: Työnantajat ja yrittäjät – Työmarkkinatori
Hämeenlinnan yrityksiä palvelee Linnan Kehitys.
Janakkala: Yhteystiedot – Janakkalan Yrityskehitys
Tehdäänkö yhdessä?
Hämeenlinnan kaupungin työllisyyspalvelu kutsuu alueen yrityksiä ja palveluntuottajia yhteistyöhön tarjoamaan pitempään työttömänä olleille työllistymisen ja hyvinvoinnin palveluita.
Työllisyyspalveluiden hankintamallin avulla halutaan kehittää kumppanuutta muun muassa ostamalla mukaan ilmoittautuneilta yhteistyöyrityksiltä tai palveluntuottajilta
- työllistymistä tukevia palveluita,
- osaamisen kehittämisen palveluita sekä
- työkykyä ja hyvinvointia tukevia palveluita asiakkailleen.
Yhteistyön mahdollisuuksia on lähes jokaiselle yritykselle.
Työllisyyspalvelujen hankinnat
Työllisyyspalveluissa hyödynnetään dynaamista pienhankintaa. Kyseessä on hankintamenettely, jossa osallistuminen on tehty helpoksi. Kutakin palvelua tuottamaan haluavat toimijat jättävät osallistumishakemuksen ja kaikki vaatimukset täyttävät toimijat hyväksytään kaupungin toimesta palveluntuottajiksi. Tilauksia hyväksytyiltä palveluntuottajilta tehdään erikseen asiakkaiden palvelutarpeiden mukaan.
Kaikki tämä tapahtuu sähköisesti työllisyyspalvelujen käyttöön hankitussa järjestelmässä.
Liity mukaan tuottamaan palveluita osana työllisyyspalveluiden kokonaisuutta!
TyöllisyysSampon kautta löydät avoinna olevat tarjouskilpailumme ja voit jättää hakemuksesi vaikka jo tänään.
Dynaamisen pienhankinnan kautta niin pienet kuin suuret toimijat saavat mahdollisuudet tarjota tavoitteellisia, työnhakijan työllistymiseen ja työkyvyn parantamiseen tähtääviä palveluitaan työnhakija-asiakkaillemme.
Prosessin ytimessä ovat asiakkaamme, joille tahdomme tarjota palvelutarpeen mukaan räätälöityjä ja oikeasti työllistymiseen sekä jatkopolkuihin tähtääviä palveluita. Palveluntuottajana sinulla on mahdollisuus tarjota palvelua juuri osaamisalasi ytimestä, omiin vahvuuksiisi perustuen.
Työllisyyspalvelut antavat palvelulle raamit palvelukuvauksen muodossa, mutta sinä palveluntuottajana teet palvelusta todellista, omannäköistäsi ja asiakkaan tarpeeseen sopivaa.
Yritysten ja palveluntuottajien avuksi tarjoamme yhteistyötä myös Linnan Kehityksen asiantuntijoiden kanssa.
Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voimme olla avuksi!
Käsikirja yrityksille oppilaitosyhteistyöstä
Käsikirjasta löydät kiteytetysti opiskelijayhteistyön vaihtoehdot, oppilaitosten asiantuntija-, tutkimus- ja tuotekehityspalvelut ja mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen.
Kysymykset ohjaavat pohtimaan jokaista aihealuetta ja yrityksesi oppilaitosyhteistyötä. Käsikirjan avulla teet yrityksellesi konkreettisen suunnitelman, jonka viet käytäntöön yhdessä oppilaitosten kanssa.
Hämeen Kauppakamarin käsikirja yrityksille oppilaitosyhteistyöstä (pdf)
Aiheeseen liittyvät
Tulevaisuusagentit syventämässä kaupungin asukasymmärrystä nuorten näkökulmasta
13.6.2025
Hämeenlinnan kaupungilla on ollut kesäkuussa 12 nuorta tulevaisuusagenttia kesätöissä.
Kaikki 500 kesätyöseteliä jaettiin nuorten työllistymisen tueksi
13.6.2025
Hämeenlinnan kaupungin vuoden 2025 kesätyösetelihaku on päättynyt. Kaikki 500 kesätyöseteliä jaettiin hakuajan puitteissa, ja yhteensä 228 eri työnantajaa hyödynsi kesätyöseteliä nuoren palkkaamiseen.
KampusKysyy: Keskustakampus Hämeenlinnaan?
23.5.2025
Hämeenlinnan kaupunki selvittää yhteistyössä Hämeen Ammattikorkeakoulun (HAMK) kanssa mahdollisuutta siirtää Visamäen kampustoiminta Hämeenlinnan keskusta-alueelle. KampusKysyy-kampanjassa tuodaan esille erilaisia näkökulmia kampushankkeesta sekä tutustutaan erilaisiin vaikutuksiin, mitä kampustoiminnalla voi keskustalle olla. Kampanjan aikana haastatellaan asiantuntijoita, paikallisia kaupungin toimijoita sekä tuodaan kaupunkilaisten ääni kuuluviin.
Kesäajan palvelut
22.5.2025
Kesäaika aiheuttaa muutoksia kaupungin palveluiden aukioloajoissa ja palveluiden saatavuudessa.
Aiheeseen liittyvät blogit
Loikka-hanke liputtaa yhteistyön puolesta
5.3.2025
Loikka työelämään -hanke luo ja testaa palveluita, jotka mahdollistavat työnhakijoille nopean polun työelämään. Pian kahden toimintavuoden aikana Loikka-hankkeen ytimeksi on muodostunut valmennuksellisuuden lisäksi verkostoituminen ja …
TyöHäme pyörii pitäjissä
23.1.2025
TE-toimistot lakkautettiin 31.12.2024 ja samalla loppui myös kuntakokeilu, kun työllisyyspalveluiden tuottaminen siirtyi työllisyysalueiden vastuulle. Organisaatiomuutos on kaikkineen mittava ja kosketti isoa työntekijä ja asiakas määrää. …
Hämeenlinnan Ohjaamo Stage – Nuorten aikuisten tieto-, neuvonta- ja ohjauspalvelu
21.1.2025
Hämeenlinnan Ohjaamo toimii punatiilisessä rakennuksessa Parolantien ja Turuntien kulmassa. Ikkunoissa komeilee lainaus Ohjaamon sloganista: ”Jos et tiedä, mistä aloittaa, aloita Ohjaamosta!”
Fiksua työtä 2025: TyöParkki – Työllisyyspalvelua ja -neuvontaa ilman ajanvarausta
14.1.2025
TyöHämeen työllisyysalueella kehitettiin spiraaliorganisaatiomalli, jossa keskiössä on työllistyminen. Malli nojaa monialaisiin, itseohjautuviin tiimeihin, jotka toteuttavat työllisyyspalveluita ja vastaavat asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. TyöParkin tiimi perustettiin näiden …