Palveluntuottajille ja työnantajille
Tehdäänkö yhdessä?
Hämeenlinnan kaupungin työllisyyspalvelu kutsuu alueen yrityksiä ja palveluntuottajia yhteistyöhön tarjoamaan pitempään työttömänä olleille työllistymisen ja hyvinvoinnin palveluita.
Työllisyyspalveluiden hankintamallin avulla halutaan kehittää kumppanuutta muun muassa ostamalla mukaan ilmoittautuneilta yhteistyöyrityksiltä tai palveluntuottajilta
- työllistymistä tukevia palveluita,
- osaamisen kehittämisen palveluita sekä
- työkykyä ja hyvinvointia tukevia palveluita asiakkailleen.
Yhteistyön mahdollisuuksia on lähes jokaiselle yritykselle.
Työllisyyspalvelujen hankinnat
Työllisyyspalveluissa hyödynneetään dynaamista pienhankintaa. Kyseessä on hankintamenettely, jossa osallistuminen on tehty helpoksi. Kutakin palvelua tuottamaan haluavat toimijat jättävät osallistumishakemuksen ja kaikki vaatimukset täyttävät toimijat hyväksytään kaupungin toimesta palveluntuottajiksi. Tilauksia hyväksytyiltä palveluntuottajilta tehdään erikseen asiakkaiden palvelutarpeiden mukaan.
Kaikki tämä tapahtuu sähköisesti työllisyyspalvelujen käyttöön hankitussa järjestelmässä.
Liity mukaan tuottamaan palveluita osana työllisyyspalveluiden kokonaisuutta!
TyöllisyysSampon kautta löydät avoinna olevat tarjouskilpailumme ja voit jättää hakemuksesi vaikka jo tänään.
Dynaamisen pienhankinnan kautta niin pienet kuin suuret toimijat saavat mahdollisuudet tarjota tavoitteellisia, työnhakijan työllistymiseen ja työkyvyn parantamiseen tähtääviä palveluitaan työnhakija-asiakkaillemme.
Prosessin ytimessä ovat asiakkaamme, joille tahdomme tarjota palvelutarpeen mukaan räätälöityjä ja oikeasti työllistymiseen sekä jatkopolkuihin tähtääviä palveluita. Palveluntuottajana sinulla on mahdollisuus tarjota palvelua juuri osaamisalasi ytimestä, omiin vahvuuksiisi perustuen.
Työllisyyspalvelut antavat palvelulle raamit palvelukuvauksen muodossa, mutta sinä palveluntuottajana teet palvelusta todellista, omannäköistäsi ja asiakkaan tarpeeseen sopivaa.
Palveluntuottajan muistilista:
- Rekisteröidy TyöllisyysSampoon
- Jätä osallistumishakemus kuhunkin palveluun erikseen
- Kun saat viranomaispäätöksen palveluntuottajaksi hyväksymisestä, toimita palvelulupauksesi ja linkki palvelusi esitteelle työllisyyspalveluihin
- Tilauksen saapuessa, allekirjoita tilaussopimus TyöllisyysSampossa ja palvelu voi alkaa
- Palvelun päätyttyä toimita konkreettinen, palvelun aikaiset toimet täsmällisesti kuvaava ja jatkopolkuja rakentava palveluraportti asiakkaan omavalmentajalle
- Laskutustiedot löytyvät tilaussopimukselta
Yritysten ja palveluntuottajien avuksi tarjoamme yhteistyötä myös Linnan Kehityksen asiantuntijoiden kanssa.
Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voimme olla avuksi!
Käsikirja yrityksille oppilaitosyhteistyöstä
Käsikirjasta löydät kiteytetysti opiskelijayhteistyön vaihtoehdot, oppilaitosten asiantuntija-, tutkimus- ja tuotekehityspalvelut ja mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen.
Kysymykset ohjaavat pohtimaan jokaista aihealuetta ja yrityksesi oppilaitosyhteistyötä. Käsikirjan avulla teet yrityksellesi konkreettisen suunnitelman, jonka viet käytäntöön yhdessä oppilaitosten kanssa.
Hämeen Kauppakamarin käsikirja yrityksille oppilaitosyhteistyöstä (pdf)
Aiheeseen liittyvät
Työpajatoiminnan avustuksen hakuaika on käynnissä
26.9.2023
Työpajatoiminnan avustus hämeenlinnalaisille työpajoille on haettavissa 26.9.-5.11.2023. Hakuaika päättyy 5.11.2023 klo 16.00. Avustusta haetaan sähköisesti Hämeenlinnan kaupungin e-lomakkeella. Työpajatoiminnan tavoitteena on valmentaa ja motivoida nuoria työelämään. …
TyöHämettä rakennetaan yhdessä
14.9.2023
Kevät 2023 toi kuntien eteen haasteen, joka innoitti Kanta-Hämeessä jo orastaneen yhteistyön entistä kiivaampaan lentoon. Työllisyyspalvelut päätettiin siirtää kunnille täysimääräisesti vuoden 2025 alusta alkaen. Tällöin …
TE-palveluiden siirtoa kuntiin valmistellaan Kanta-Hämeessä kahden työllisyysalueen mallilla – tavoitteena tuoda palvelut lähelle työnhakija- ja yritysasiakkaita
24.8.2023
Suomessa on valmisteilla valtakunnallinen TE-palveluiden eli työ- ja elinkeinopalveluiden uudistus. TE-palvelut siirtyvät valtiolta kunnille tai kuntien muodostamille työllisyysalueille 1.1.2025. Uudistuksen tavoitteena on tuoda palvelut lähemmäs …
Sosiaali- ja terveyspalvelujen tiedot löydät hyvinvointialue OmaHämeen verkkosivulta
4.8.2023
Kanta-Hämeen hyvinvointialue – Oma Häme aloitti toimintansa 1.1.2023. Tällöin sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluiden järjestämisvastuu siirtyi 11 Kanta-Hämeen kunnalta ja kuntayhtymiltä hyvinvointialueelle. Hyvinvointialueen verkkosivut löytyvät osoitteesta www.omahame.fi. Tiedot …
Aiheeseen liittyvät blogit
Lasten Liikunnan Tuen toiminnassa itseluottamus nousee turvallisesta yhteisöstä
25.9.2023
”Arki on aika lailla erilaisempaa kuin joskus aikaisemmin”, toteavat nuoret ystävykset Viena, Ira, Johannes ja Nico heidän kertoessa tämän hetken kuulumisiaan. Tiiviiksi nelikoksi hioutunut tiimi …
ForeAmmatti toimii urasuunnittelun tukena ja antaa ajantasaista tietoa työmarkkinoista
19.9.2023
Mietityttävätkö urapohdinnat? Tarvitsisitko työkalua ajattelun tueksi? Maksuton ForeAmmatti-palvelu verkossa auttaa työnhakijaa tekemään uravalintoja. Palvelussa luodaan henkilökohtainen profiili osaamiseen ja kiinnostuksen kohteisiin perustuen, ja tämän profiilin …
Työmarkkinoilla asenteella on merkitystä
8.9.2023
Sinnikkyys ja pitkäjänteisyys ovat sanoja, joka kuvaavat janakkalalaisen varastotyöntekijä Jaakko Pääskyvuoren valmistumisen jälkeistä urapolun alkutaivalta. ”Se ensimmäinen työ on nuorelle todella tärkeä”, Pääskyvuori pohtii. ”Työpaikan …
Yrittäjyys väylänä unelma-ammattiin
4.9.2023
”Kielet ja kirjallisuus ovat aina kiinnostaneet minua”, kertoo kieli- ja käännöspalveluita tarjoavan TAVUKKO-yrityksen Teemu Vesala. ”Jo alakouluikäisenä huomasin, että vieraiden kielten opiskeleminen on minulle helppoa …