Fiksua työtä 2024: Sukupolvien kohtaaminen

Ajatus tapahtumaan lähti kolmelta työntekijältä (Olga Nisumaa, Karita Ollila, Tuisku Sulin). Ajatuksena on, että nuorisotyötä tehdään näkyväksi kaikille kaupungin asukkaille – mitä nuorisotyö on, keille se on tarkoitettu ja ketkä siitä hyötyvät? Tapahtumaa markkinoitiin kaikille, ei pelkästään nuorille. Tapahtuman ohjelmana oli mm. aikajana, jossa pääsi konkreettisesti kuvien ja tekstien avulla näkemään nuorisotyötä vuosien 1923-2023 välillä. Tähän aikajanaan sai lisätä omia tekstejä tai kuvia. Aikajanan ajatuksena oli näyttää, miten nuoruus on eri aikakausina näyttäytynyt.

Tapahtuma järjestettiin Hämeenlinnan Ikkunassa. Tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa. Paikalla kävi nuorisotyöntekijöiden lisäksi kaikenikäisiä, lapsista aikuisiin ja ikäihmisiin! Tapahtuman aikana keskusteltiin nuorisotyöstä nyt ja ennen. Ohjelma oli toiminnallista, pipareiden koristelua, korttipaja sekä pöytäpelejä. Tarkoituksena on järjestää tapahtuma jälleen vuoden -24 aikana, tällä kertaa teemana nuorisotyön tulevaisuus ja nuoret.

Kehittäjät

Olga Nisumaa, nuorisotyöntekijä
Karita Ollila, nuorisotyöntekijä
Tuisku Sulin, nuorisotyöntekijä

Fiksua työtä -blogi esittelee Hämeenlinnan kaupungin työntekijöiden kehittämiä arjen innovaatioita ja onnistumistarinoita.