Hyvinvoinnin palaset -valmennus oli minulle ihan parasta!

Tämä palaute tulee suoraan asiakkaan kynästä. Hänen palveluntuottajanaan toimi Fysio ilonan Outi Kainunkangas (ratkaisukeskeinen terapeutti & Työnohjaaja, Fysioterapeutti YAMK).

Ilman työttömyyttä en olisi lähtenyt etsimään tällaista palvelua, enkä olisi todennäköisesti edes tajunnut tarvitsevani sitä. Valmennus tarjosi minulle mahdollisuuden katsoa elämää ja työelämää aivan uudesta näkökulmasta. Outilla on kyky kuunnella ja kysyä kysymyksiä, joiden kautta syntyy elämänmullistavia oivalluksia! Oivallusten kautta elämään palasi monia itselleni iloa tuottavia asioita, joiden olemassaolon olin unohtanut. Sain paljon työvälineitä arjessa jaksamiseen ja työn ja muun elämän yhteen sovittamiseen.

Ennen mietin paljon työelämässä jaksamista ja pärjäämistä. Outin kanssa käsittelimme näitä asioita valmennuksessa. Enää en pelkää työelämän haasteita ja tunnen oloni vahvemmaksi, kun asioista on saanut puhua ja niihin on löytynyt työkaluja. Sain myös hyvää preppausta työnhakuun, koen oloni itsevarmemmaksi ja tunnen, että minullahan on paljon sanottavaa ja annettavaa. 

Minulla oli aina ollut haave yrittäjyydestä, mutta se tuntui liian vaikealta ja siihen liittyi paljon mörköjä. Outin kanssa juttelimme teekupin äärellä yrittäjyydestä ja nyt vajaan kuukauden kuluttua valmennuksen päättymisestä liiketoimintasuunnitelmani alkaa olla jo hyvällä mallilla. Outi tsemppasi prosessissa ja ohjasi oivaltavilla kysymyksillään minua etsimään vastauksia ja yritystoiminnan punaista lankaa. Ilman Outia langanpää olisi edelleen hukassa.

Olen tosi kiitollinen mahdollisuudesta valmennukseen ja suosittelen sitä lämpimästi jokaiselle, joka miettii omaa arkeaan, hyvinvointiaan, jaksamistaan, työelämää ja sen haasteita tai ylipäänsä elämänsä suuntaa. Ja suosittelen sitä myös lämpimästi jokaiselle, joka tarvitsee loistavaa ja asiansa osaavaa valmentajaa tsemppaamaan itsestään parhaat puolet ja voimavarat esiin.

Nainen, 43 v., FM, perhevapailta työelämään palaava työtön työnhakija