Lumoudu maisemista Hämeenlinnan pyöräilyreiteillä

Koe luonnon läsnäolo pyöräretkellä lumoavissa maisemissa Hämeenlinnassa! Monipuolisista reittivalikoimista löytyy vaihtoehtoja aina leppoisasta pyöräretkestä haastavampaan maastopyöräilyyn.

Hämeenlinnaan on helppo tulla pyöräilemään junalla tai hypätä välillä vaikka laivan kyytiin. Hopealinjan Bike & Boat –lippu sisältää laivalipun pyörällesi sekä retkievään.

Ole hyvä ja salli markkinointievästeet nähdäksesi tämän sisällön.

Pyöräilyreitit

Hämeenlinnan ja lähialueiden pyöräilykarttaan on merkitty pyöräilyreitit sekä käyntikohteet Hämeenlinnassa, Janakkalassa ja Hattulassa. Tutustu pyöräilykarttaan (pdf)

Maastopyöräreitit

Hämeenlinnasta löytyy myös haastavia maastopyöräreittejä vaativampaankin makuun. Tutustu Aulangon (29 km) ja Ahvenisto-Kalpalinnan (35 km) maastopyöräreitteihin MTB-palvelussa.

Hämeen Härkätie

Härkätien historialliset kulttuurimaisemat ovat täydellinen ympäristö kesäiselle pyöräretkelle ja idylliset kylät matkan varrella houkuttelevat pysähtymään usein.

Tutustu Hämeen Härkätien pyöräilyreittiin

Mies ja nainen pitävät evästaukoa pyöräretken aikana, kädessään heillä on puiset kuksat.

Hämeenlinnan pyöräilyreitit DigiTrail-sovelluksessa

Digitrail-pyöräilykartalta löydät mielenkiintoisia ja helppokulkuisia pyöräilyreittimahdollisuuksia Hämeenlinnassa. Reitit ovat helppokulkuisia ja kuljettavissa tavallisella pyörällä. Reitit koostuvat suurimmaksi osaksi tasaisesta tiestöstä lukuun ottamatta muutamia mäkiosuuksia osassa matkoista.Reittejä ovat mm.Vanajaveden rantareitti (5,7 km), Aulangon luontopolku (14 km), Keskiajalta kaupunkiin (4,7 km), Kulttuuria ja Olympiapuisto (3 km).

Pyörävuokraus ja palvelut

Aulanko Outdoors

Aulanko Outdoorsin välinevuokraamosta löydät laajan valikoiman erilaisia luonto- ja vesiliikuntavälineitä omatoimiseen sporttailuun. Pyöräilijöille tarjolla on fatbikeja (myös lapsille), citypyöriä, tandempyöriä sekä kick bikeja. Myös vuokrattavat rantasaunat, kokoustilat sekä ohjatut pyöräretket ryhmille.

Aulanko Outdoors
Osoite: Katajistontie 1, 13220 Hämeenlinna

Maken pyöräpaja, Tuulos

Fatbike-vuokraus sekä ohjatut fatbike-retket pienryhmille.

Maken pyöräpaja
Osoite: Kirmuntintie 153, 14820 Hämeenlinna

Spessuvuokraus, Hauho

Spessuvuokraus toimittaa sähkömaastopyörät ja fat biket suoraan haluamaasi kohteeseen esim. vuokramökille tai ajopaikalle Hämeenlinnan alueella. Voit myös ottaa pyörät itse mukaasi haluamaasi kohteeseen kuomullisella perävaunulla.

Spessuvuokraus
Osoite: Miehoilantie 100, 14690 Torvoila

Katso Hämeenlinnan lähialueiden pyöräreitit ja palvelut.