Onnexi on osaajia! – Mitä heille kuuluu nyt?

Linnan Business Turnajaiset on kolmen tason valmennusohjelma hämeenlinnalaisille yrityksille. Koko vuoden kestävän ohjelman avulla tarjoamme yrityksille mahdollisuuden hyödyntää ulkopuolista asiantuntija-apua, rahoitusta sekä näkyvyyttä. Tässä blogissa seurataan Linnan Business Turnajaisten tekijöitä ja tunnelmia matkalla kohti finaalia marraskuussa 2023.

Vuonna 2021 Linnan Business Turnajaisten KIIHDYTYSsarjan voitti ”Suomen välittävin mummo- ja pappakauppa” Onnexi Oy.

Onnexin osaavat Seniorit eli ”Sennut” hoitavat kotitalouksissa ja yrityksissä pieniä ja suuria tehtäviä, kuten Remonttivaari-palvelua. Tekemällään työllä he vahvistavat sekä omaa, että asiakkaan kuulumista yhteisöön. Sennuilla on itsellään vapaus päättää miten ja milloin kukin haluaa työskennellä.

Miten yrityksellä menee nyt, toimitusjohtaja Ulla-Maija Soininen?

”Monessa asiassa on menty isoin harppauksin eteenpäin! Yritys työllistää kaksi tekijää kokopäiväisesti ja pääosin eläkkeellä olevia mummojamme ja pappojamme tuttuun tapaan osa-aikaisesti heidän omilla ehdoillaan. Olemme myös saaneet pidettyä liikevaihtotilanteen samana, mikä ei tässä hankalassa maailmantilanteessa ole ollut itsestäänselvyys.

2022 aikana olemme työstäneet palveluiden sisältöä Linnan Business Turnajaisten tuomareilta saamiemme neuvojen mukaisesti ja mm. korjanneet teknistä valmiuttamme B2C ja B2B kasvuhakkerointiin.

Olemme valmistelleet viime syksyn aikana ensimmäistä ulkoista rahoituskierrosta ja kävimme myös Fibanilla pitchaamassa. Rahoituskierroksesta ja uusista vauhdikkaista tuulista kerromme lisää keväällä.

Syksyllä tapahtui muutakin jännää: Onnexi bongattiin LinkedInistä ja kutsuttiin lopulta osallistumaan jenkeissä globaalisti toimivaan Newchip Accelerator:in Seed programmiin, jonne kutsutaan alle 10% hakeneista yrityksistä.

Tämän myötä meitä sparrataan ja kiillotetaan ameriikan malliin ja sen jälkeen tapaamme lukuisia kansainvälisiä sijoitustahoja.

Saimme syksyllä myös uuden markkinointiosaajan osakkaaksi Onnexille ja hänen mukaan kovan luokan markkinointi-, brändi- ja digitaalisen busineksen osaamista. Uusi osakas ottaa rahoituksen selvittyä Onnexissa täyspäiväisen roolin.

Viime vuoden Linnan Business Turnajaiset – sekä valmennus että voittosumma – mahdollisti kaiken 2022 tehdyn perustan ja isomman tulevaisuuden rakentamisen. Uskomme, että tästä vuodesta tulee paras ikinä!”


Haluatko olla seuraava Linnan Business Turnajaisten menestystarina? Haku vuoden 2023 sarjoihin on käynnissä, lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!