Työmarkkinatori: töiden ja tekijöiden kohtaamispaikka

Tiesitkö, että TE-palveluiden sivut ovat siirtymässä vauhdilla kohti Työmarkkinatoria? Työmarkkinatorille kootaan jatkossa ajankohtaissisältöä, palveluita ja työpaikkoja myös alueellisesti.

Työmarkkinatori on KEHA-keskuksen sekä työ- ja elinkeinoministeriön toteuttama uudenlainen työelämäpalvelu, joka rakentuu vaiheittain. Työmarkkinatori tarjoaa julkisille, yksityisille ja kolmannen sektorin työelämä- ja koulutuspalveluiden tarjoajille sekä eri työnvälitysalustojen työpaikoille yhteisen palvelun.

Työnhakijalle Työmarkkinatori tarjoaa entistä paremmat mahdollisuudet löytää juuri omaa osaamista vastaavaa työtä sekä keinoja oman osaamisen parantamiseen. Työnantaja saa entistä kätevämmät välineet uusien, sopivien työntekijöiden löytämiseen. (Tietoa Työmarkkinatorista)

Luo oma profiilisi, tutustu avoimiin työtehtäviin ja etsi vaikka opiskelumahdollisuuksia Työmarkkinatorin kautta. Työmarkkinatoriin kannattaa tutustua jo nyt, sillä tulevaisuudessa työ ja tekijä kohtaavat näillä sivuilla perinteisten ”mollin -sivujen” sijaan. Vinkkaa sivuista myös kaverille tai vaikka tutulle työnantajalle.