Tervetuloa PARKKI Business Parkin avajaisiin pe 4.9.2020 klo 14-18

Tule juhlimaan kanssamme Parkin avajaisia. Tutustu tiloihin, yrityksiin ja toimijoihin, samalla kuulet tunnelmamuotoilun ammattilaisen Marjo Rantasen puheenvuoron - Tulevaisuuden menestyjä luo kokemuksia ja johtaa tunnelmaa. Rennon tunnelman lisäksi luvassa opastettuja esittelykierroksia sekä yritysten tietoiskuja Parkin tapahtumatorilla.

Ilmoittaudu mukaan 27.8. mennessä - katso lisätiedot ja tarkempi aikataulu 

Speakersforum Vuoden Puhuja 2019 tunnelmamuotoilija, tietokirjailija Marjo Rantanen

Parkki palvelee

PARKKI Business Park on yritysten, asiantuntijoiden ja kehittäjien verkosto sekä kehittämisalusta keskellä Hämeenlinnaa, kävelykatu Reskan varrella, osoitteessa Raatihuoneenkatu 21-23. Kyseessä ei ole ainoastaan nykyaikainen toimitilakokonaisuus vaan kokonaan uusi tapa toimia saman katon alla. Parkki kokoaa yhteen yrityksille sekä yrittäjyydestä kiinnostuneille tarjottavat palvelut, neuvonnan, koulutukset, tapahtumat ja verkostoitumismahdollisuudet.

Tutustu Parkin toimijoihin 

PARKISSA TAPAHTUU

Parkin tapahtumakalenterissa on jo monta mielenkiintoista tapahtumaa ja lisää on luvassa. Lisäämme tapahtumia ja tarkennamme lisätietoja sitä mukaan kun tilaisuuden yksityiskohdat ovat selvillä. Seuraa sivustoa!

Katso ajankohtaiset tapahtumat tapahtumakalenterista