Loikka duuniin on podcast työnhakijoille ja työnantajille

Loikka duuniin -podcast rikkoo vanhentunutta kuvaa työllisyyspalveluista ja kannustaa kuuntelijoita palveluiden piiriin lähestyttävällä tavalla. Työnhakijat ja työnantajat voivat kohdata toisensa podcastissa rohkeasti ilman ennakkoasenteita. 

Työnhakijat saavat tietoa tarjolla olevista työllisyyspalveluista ja jaksoissa käsitellään myös erilaisia työnhaun haasteita ja jaetaan vinkkejä miten onnistua työnhaussa. Työnantajille podcast avaa eri alojen asiantuntijoiden silmin muuttuvan ja monimuotoisen työelämän mahdollisuuksia.

Eri työnhakijaryhmiä käsitellään omissa jaksoissaan, jotta erilaisten tarpeiden kanssa päästään keskusteluissa mahdollisimman syvälle. Kolme työnhakijaryhmää ovat nuoret, vieraskieliset- ja kotouttamispalveluiden asiakkaat sekä pitkäaikaistyöttömät. Loikka-palvelut ja Loikka duuniin -podcast ovat osa TE25-muutosta, jossa työllisyyspalvelut siirtyvät valtiolta kunnille.

Loikka-hankkeen viestintä- ja markkinointisuunnittelija Niina Antikainen Hattulan kirjaston äänitysstudiolla
Loikka duuniin -podcast on Niina Antikaisen käsialaa. Hän haastattelee joka jaksossa uusia vieraita jakson teemaan liittyen.

Podcast alkaa Loikka-palveluiden esittelyllä. Ensimmäisessä jaksossa Niina Antikaisen haastateltavana on Loikan projektipäällikkö Kati Stolt.

Loikkaa mukaan ja kuuntele podcastia Spotifyssä tai seuraa sitä saavutettavana tekstiversiona, jonka löydät Loikan sivuilta! Lue ensimmäisen jakson tekstiversio tästä.

Mikä Loikka?

LOIKKA-hankkeen tavoitteena Hämeenlinnan seudun työllisyyspalveluissa on kehittää nopean työllistymisen palveluita työnhakijoiden työllistymiseksi valmentavalla otteella ja tukea työnantajia rekrytoinneissa Hämeenlinnan, Hattulan ja Janakkalan alueilla.

Loikka-hanke on Euroopan unionin osarahoittama
Loikka-Hankkeen yhteistyökumppanit

Antikainen Niina