Linnan Business Turnajaiset – Valtteri Lindholm puhutteli ja puhutti

Blogissa seurataan Linnan Business Turnajaisten tekijöitä ja tunnelmia matkalla kohti finaalia 16. joulukuuta.

Provosoivaa ja suoraa puhetta tarjoiltiin Parkki Business Parkin aamukahveilla, kun Varustelekan perustaja Valtteri Lindholm kävi pitämässä hämeenlinnalaisille ”puhuttelun” siitä, miten kaupungin pienet kivijalkaliikkeet pelastetaan. Puhuttelun jälkeen seurasi toinen ”puhuttelu” ja tämä tarjoiltiin suoraan Linnan Business Turnajaisten KIIHDYTYSsarjan yrityksille. Päivä oli täynnä suoraa asiaa!

Jos jo aamun osuudessa oli mennä muutamalla kuulijalla kahvit väärään kurkkuun, niin viimeistään KIIHDYTYSsarjan yrityskohtaisessa puhutteluosuudessa purskahti rinnuksille. Railakkaasta kielenkäytöstään tunnettu mies laittoi itsensä likoon, asiat järjestykseen ja yritykset halki, poikki ja pinoon puhuttelevalla tyylillään.

Linnan Business Turnajaisten kiihdytyssarjalaiset

KIIHDYTYSsarjan yritykset käytiin jokainen yksitellen läpi kantavana teemana verkko-ostaminen ja sen markkinointi mm. sosiaalisen median voimin. Yritysten nettisivutkin ruodittiin läpi kuva-arvosteluineen päivineen. Upeaa heittäytymistä jokaiselta mukana olevalta yritykseltä. Keskustelua syntyi luonnostaan päivän isännän esimerkeillä höystettynä. Paikoitellen oltiin selkeästi epämukavuusalueen puolella, ja se jos mikä oli ehdottomasti päivän parasta antia! Epäkohtiin puututtiin ja onnistumisista kiiteltiin – suoraan ja kiertelemättä. Jees ja jees eivät kuuluneet päivän sanavalikoimaan, vaan asioita käytiin läpi konkreettisesti toimenpide-ehdotukset mukana kulkien.

Linnan Business Turnajaisten kiihdytyssarjalaiset

Kolmen ja puolen tunnin puhuttelun jälkeen oli varmasti jokaisella takki tyhjänä. Asiaa tuli niin paljon, että sen sulattelu vaatii oman aikansa. Ehkä päivän suurin huomio oli se, että vaikka KIIHDYTYSsarjassa mukana olevat yritykset ovat toisistaan hyvinkin erilaisia, pätee verkko-ostamiseen ja sen markkinointiin sittenkin lähes aina samat lainalaisuudet.

KIIHDYTYSsarjan startti oli räjähtävä, yllättävä ja strukturoimaton. Se jäi takuulla kaikkien mieliin ja niin pitikin. Hyvää tilattiin ja laatua saatiin. Matka jatkuu!

Linnan Business Turnajaisten kiihdytyssarjalaiset

Lue lisää Linnan Business Turnajaisista


Kirjoittaja on Linnan Kehitys Oy:n yritys- ja yhteisömanageri.