Ahveniston sauna remonttiin vesivahingon vuoksi

Aiemmin helmikuussa Ahveniston saunalla huomatun vesivahingon vuoksi saunalla käynnistyy remontti, jonka aikana saunarakennuksen vesikatto ja yläpohjarakenteet, sekä vilpolan lattiarakenne uusitaan.

Saunarakennus on remontin ajan pois käytöstä

Työ alkaa vanhojen rakenteiden purkamisella viikolla 12 ja 18.3. alkaen saunarakennus on kokonaan työmaa-aluetta ja suljettu yleisöltä. Saunan lisäksi myös alakerrassa sijaitsevat avantouimareiden pukutilat poistuvat käytöstä remontin ajaksi.

Remontin arvioitu valmistuminen on toukokuun 2024 loppuun mennessä, jonka jälkeen sauna palautuu taas normaaliin yleisökäyttöön. Jatkossakin Ahveniston saunan vuoroja varataan alueella toimivan TG Klubbenin Oy:n kautta.

Avantouimaan pääsee myös Ahveniston saunarakennuksen ollessa suljettuna

Avantouintipaikkoja löytyy Hämeenlinnan kantakaupungista myös Tervaniemen ulkoilualueelta sekä Aulangon ulkoilumajalta. Jos olet ostanut kausittaisen avantouintipaikkojen pukuhuoneisiin kulkuun oikeuttavan ovikoodin, pääset samalla ovikoodilla kaikkien kaupungin avantouintipaikkojen pukeutumistiloihin. Lisätietoja sivulta uimahallit ja rannat.