Hämeenlinna osallistui Matkamessuille

Hämeenlinna esittelee monipuolista tarjontaansa Matkamessuilla Helsingin Messukeskuksessa 19.–21.1.2024. Osastolla 6n11 pääsee tutustumaan yhteensä jopa 50:een kaupungin keskeiseen matkailu- sekä kulttuurikohteeseen. Osastolla kohteita esitellään myös hauskan matka-automaatin avulla, jota ihmiset pääsevät itse kokeilemaan. Hämeenlinnan osaston on suunnitellut Muotoilutoimisto Siltanen I Sandberg.

Hämeenlinna on kokoaan suurempi

Hämeenlinnasta löytyy nähtävää ja koettavaa niin historian- ja kulttuurinnälkäisille kuin upeiden luonto- ja liikuntakohteiden ystäville. Kaupunki on erinomainen ja hyvin saavutettava matkailukohde kaiken ikäisille. Taloustutkimuksen juuri julkaistun tutkimuksen mukaan Hämeenlinna on Suomen kuudenneksi vetovoimaisin paikkakunta. Lähes kaikki tuntevat mahtavan Hämeen linnan sekä kauniin Aulangon, mutta Matkamessuilla esittelyssä on kymmenittäin myös muita houkuttelevia käyntikohteita sekä kulttuuritarjontaa, kuten museoita näyttelyineen ja erilaisia kulttuuritapahtumia. Kävijät voivat pysähtyä yksittäisten kohteiden äärelle, kuulla niistä lisää ja koota itselleen oman ”matkaoppaan” kiinnostavista kohteista kevään sekä kesän lomia silmällä pitäen.

Matkamessuilla halutaan tuoda esiin Hämeenlinnan monipuolisuutta matkailukaupunkina. Hämeenlinna on jo tällä hetkellä kymmenen suurimman matkailualueen joukossa, mutta meillä on myös potentiaalia kasvuun. Messuosastolla halutaan paitsi houkutella uusia matkailijoita Hämeenlinnaan myös tuoda esiin syitä tulla uudelleen.

Osallistu arvontaan ja voita liput Matkamessuille

Arvomme Hämeenlinnan kaupungin Facebook ja Instagram-tileillä Matkamessuja koskevaa julkaisua kommentoineiden kesken kymmenen lippupakettia, jotka sisältävät kahden aikuisen sisäänpääsyn messuille (arvo 36 €).

Kilpailun osallistumisaika on 12.-14.1.2024. Voittajiin otetaan yhteyttä yksityisviestillä 15.1.2024. Hämeenlinnan kaupunki ei lähetä toimitettavassa viestissä linkkejä tai pyydä antamaan henkilökohtaisia tietoja.

Lisätietoja

Niklas Lähteenmäki
elinvoimajohtaja, Hämeenlinnan kaupunki
niklas.lahteenmaki@hameenlinna.fi
puh. 03 621 5584

Outi Mertamo
matkailuasiantuntija, Linnan Kehitys Oy
outi.mertamo@linnan.fi
puh. 050 434 7873