Harrastus ihan lähellä palveluntuottajahakua on jatkettu 15.4. saakka

Harrastamisen Suomen mallia toteuttaa Hämeenlinnassa Harrastus ihan lähellä -hanke. Sen toiminta aloitettiin kaikissa Hämeenlinnan peruskouluissa kevään 2021 aikana ja jatkuu lukuvuonna 2023–2024. Harrastukset järjestetään koulupäivää ennen tai jälkeen koulun tiloissa tai koulun läheisyydessä. Yksi harrastuskerta kestää noin 60 minuuttia. Toiminta on osallistujille täysin maksutonta. Harrastuksia ei järjestetä koulujen loma-aikoina.

Harrastuslukujärjestys kootaan lukuvuosittain koululaisten toiveita kuulemalla. Lukuvuoden 2024-2025 harrastukset on valittu Opetus- ja kulttuuriministeriön teettämän valtakunnallisen koululaiskyselyn perusteella sekä Hämeenlinnan kaupungin oman harrastustoivekyselyn pohjalta, joka toteutettiin 12/2024-01/2024.

Harrastus ihan lähellä 24-25 palveluntuottajahakua varten perustetaan dynaaminen pienhankintajärjestelmä, johon palveluntuottajat voivat jättää osallistumishakemuksen. Osallistumishakemuksia voi jättää 15.4. saakka osoitteessa www.hankintasampo.fi/sampo/.

Lue lisää: www.hameenlinna.fi/hil

Lisätietoja: