Kevään värikkäin lastentapahtuma Räikee-ARXantai Sairionpuistossa

Kulttuurikeskus ARX järjestää lastentapahtuma Räikee-ARXantain Katutaidefestivaali Räikeen merkeissä lauantaina 4.5. klo 1317 Sairionpuistossa. Tapahtuma on ulkoilmatapahtuma koko perheelle.

Räikee-ARXantaissa pääsee nimen mukaisesti osallistumaan Katutaidefestivaali Räikeeseen. Räikeen työpajoissa maalataan skuuttipuiston maalausseinällä ja väritetään kukkia skuuttipuiston asfalttiin. Maalauspajoissa suositellaan vaatteita, joita ei tarvitse varoa. Maalit ja suojatarvikkeet saa paikan päällä.

nuoret maalaa

Mukaan kannattaa ottaa oma menopeli, oli se sitten potkupyörä, polkupyörä tai skuutti, sillä ARXin tuunauspajassa pääsee koristelemaan omaa menopeliä värikkäämmäksi tarroilla ja viireillä. Omalla ajokilla pääsee taitoradalle pujottelemaan.

Paikalla pienoisrata, jossa pääsee ohjaamaan radio-ohjattavia monsteriautoja. Radalla EuroRC:n Heikki Halme opastamassa.

Radio-ohjattava auto maastossa

Lisäksi Räikee-ARXantaissa nähdään Teatteri Tuomikon värikäs Täti Hattara -hahmo. Täti Hattara ja Töötti -esitys klo 14 ja 15.30. Esitys on vuorovaikutteinen klovneriaesitys, jossa katsojat pääsevät auttamaan Täti Hattaraa lapsenvahtihommissa.

Klovni ilmeilee

Tapahtuma on maksuton. Koko tapahtuma on ulkona, eli kannattaa varautua säänmukaisella vaatetuksella. Tervetuloa!

Mikä on ARXantai?

ARXantai-tapahtumat ovat maksuttomia koko perheen lauantaitapahtumia. ARXantaiden ohjelmat koostuvat teemanmukaisista työpajoista, näyttelyistä, teatteriesityksistä ja konserteista. Ohjelma soveltuu pienille ja isoille, aikuisia unohtamatta.

kulttuurikeskusarx.fi

Lisätietoja:
Eira Enkvist
Kulttuurituottaja
eira.enkvist@hameenlinna.fi
0407754711