Mummodisko saapuu kaupunkiin ystävänpäivänä

Ystävänpäivänä 14.2. klo 13-15 on Verkatehtaalla (Paasikiventie 2, Hämeenlinna) luvassa iloa, tanssia ja yhdessä oloa. Mummodisko järjestetään Vapaaehtoiskeskus Pysäkin 30. vuotissynttäreiden kunniaksi. Tilaisuuden juontaa Tuija Piepponen ja musiikista vastaa Mummodiskon oma DJ Mikko Haapalainen sekä valloittava Meiju Suvas Ihana -bändinsä kanssa. Tilaisuuteen ovat kaikki tervetulleita iästä ja sukupuolesta riippumatta. Mummodiskoon on vapaa pääsy.

Vapaaehtoiskeskus Pysäkki perustettiin vuonna 1994 Hämeenlinnan kaupungin ja Hämeenlinna-Vanajan seurakunnan yhteishankkeena. Vapaaehtoistoiminnan avulla on edistetty ikääntyvien hyvinvointia sekä yhteisöllisyyttä. Pysäkin historiaan on mahtunut erilaisia vaiheita ja toimintaa sekä paljon aktiivisia vapaaehtoisia.

Toivotamme toimintaan mukaan sydämellisesti tervetulleeksi niin uudet kuin vanhat vapaaehtoiset. Pysäkin toimintaan voi osallistua oman elämäntilanteen ja toiveiden mukaan. Pysäkiltä voi myös pyytää ja toivoa apua tai seuraa omaan arkeen. Meihin voit olla rohkeasti yhteydessä.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Jenni Orjasniemi, vapaaehtoistoiminnan suunnittelija, Vapaaehtoiskeskus Pysäkki
puh. 050 463 6006
jenni.orjasniemi@hameenlinna.fi