Palanderin talon Talvirieha tulee taas

Lempeät eläimet seikkailevat Palanderin talon Talviriehassa lauantaina 9.3.2024 kello 12-16.

Palanderin talossa, pihalla ja Linnankadulla järjestetään jälleen perinteinen maksuton koko perheen Talvirieha. Päivän ohjelmassa on koiria, poneja, ongintaa ja muuta eläimellistä menoa.

Sisäänpääsy Palanderin taloon on ilmainen. Kävijät voivat kiertää talossa omaan tahtiin, ja oppailta on mahdollisuus kysellä lisätietoa talosta ja sen esineistä. Kierroksella talon huoneista etsitään myös jännittäviä eläimiä. Palanderin talon pihalla pääsee osallistumaan talvisille tehtäväpisteille unohtamatta.

Linnankadulla on jälleen pulkkamäki, joten muista ottaa mukaan oma laskuväline. Kaverikoirat ovat paikalla klo 12–14 ja kaveriponit puolestaan klo 14–16.

Latukahvila palvelee Palanderin talon pihalla osoitteessa Linnankatu 6. Maksu hoituu mieluiten käteisellä, mutta myös kortilla voi maksaa museon kassalle.

Palanderin talon Talvirieha on Lasten lauantai -tapahtuma, joten Palanderin taloon ja piha-alueen toimintapisteille pääsee ilmaiseksi.

Linnankatu suljettuna väliltä Lukiokatu – Koulukatu 8.3. – 11.3.2024

Linnankatu on suljettuna väliltä Lukiokatu – Koulukatu ajalla 8.3. – 11.3.2024 Palanderin talon talviriehaa varten. Mäenlaskupaikan rakentaminen aloitetaan perjantaina 8.3.2024 klo 9 ja katu avataan maanantaina 11.3.2024 klo 14, kun lumi on poistettu kadulta.

Suljettavasta katuosuudesta muodostetaan mäenlaskupaikka.

Tervetuloa!

Palanderin talon verkkosivut

Lisätietoja: