Syksyn 2018 ryhmissä jatkavat automaattisesti kaikki kevään ryhmissä mukana olleet oppilaat. Vapautuvia oppilaspaikkoja täytetään ympäri vuoden. 

Aimo antaa visuaalisen taiteen perusopetusta kuva- ja käsityötaiteessa yli 5-vuotiaille hämeenlinnalaisille. Taiteen perusopetukseen voivat hakea vuosina 2013–2002 syntyneet lapset ja nuoret. Hakemuksessa tulee mainita hakeeko ensisijaisesti kuva- vai käsityötaiteeseen.

Oppilaspaikkaa voi hakea ympäri vuoden. Yhteinen, syksyllä alkaviin ryhmiin tähtäävä haku on keväisin huhtikuussa. Tavoitteenamme on saada kaikki halukkaat mukaan harrastamaan. Joskus oppilaspaikka voi kuitenkin joutua jonottamaan.  

Vaikka oppilaspaikkaa voi hakea ympäri vuoden, uusia oppilaita ei kuitenkaan oteta ryhmiin syyslukukaudella viikon 42 jälkeen ja kevätlukukaudella viikon 9 jälkeen. Jos haette paikka näiden viikkojen jälkeen, kohdistuu hakunne seuraavan lukukauden ryhmiin. 

Lukuvuosi (34 opintoviikkoa) alkaa elokuussa ja päättyy toukokuussa. Opetusta järjestetään iltaisin ja iltapäivisin.

Linkki ilmottautumiseen.

Muotoleikki ja Vauvojen värikylvyt 0-5 vuotiaille!

Muotoleikki -pajoihin otetaan 2-4 -vuotiaita lapsia yhden aikuisen kanssa. Myös perheen sisarukset ovat tervetulleita toimintaan mukaan. Vauvojen värikylvyt järjestetään kahtena ryhmänä, 4-11kk vauvoille ja toisena ryhmänä 12-23kk ikäisille taaperoille.

Vauvojen värikylvyt keväällä 2019 järjestetään kahtena kuuden kerran kokonaisuutena

Lisää perheen pienimpien opetuksesta.

Linkki ilmoittautumiseen!

Koulu toimii verkatehtaalla os. Keinusaarentie 1, 13200 Hämeenlinna. 

Tiedustelut: p.03 621 2657

Viimeksi muokattu: 10.12.2018