Hyvää joulukuun ensimmäistä päivää!

Kodeissa avataan joulukalenterin luukkuja, mutta täällä Työllisyyden tarinoissa kurkistetaankin vielä joulukuun tapahtumatarjontaan.

Tulossa vielä vuoden 2021 puolella:

7.12. KoulutusParkki klo 13-15, Parkki Business Park,
Sähkö, automaatio- ja rakennusala. ILMOITTAUDU MUKAAN!
9.12. Tavastian Kysy koulutuksesta -info klo 12-14, Pöölissä. Piipahda paikalle ja tule juttelemaan erilaisista koulutusmahdollisuuksista Tavastian Emma Saarasen kanssa.
15.12. Tapahtuma 55 plus hankkeen tiimoilta. Tilaisuuteen lähetetään kutsu, mutta mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja ole yhteydessä omavalmentajaasi!

55 plus hankkeesta:

Kenelle?

Soveltuu aikuisille, yli 55-vuotta täyttäneille, työhön haluaville työnhakijoille, joiden työkyvyssä on ehkä haastetta, mutta halu työn tekemiseen löytyy!

Miten pääsen mukaan?

55 Plus –valmennukseen pääsy on rakennettu mahdollisimman helpoksi yhteistyössä Kelan ja Hämeenlinnan seudun työllisyyspalveluiden kanssa. Yhteyshenkilösi työllisyysasioissa auttaa sinut eteenpäin kohti valmennusta – voit kartoittaa mahdollisia työpaikkoja ja keskustella omavalmentajan kanssa sinulle sopivasta väylästä työpaikalle. Voit osallistua valmennukseen kuntoutustuella, työkokeiluna tai mahdollisesti suoraan palkkatuella – kaikki räätälöidään tarpeitasi vastaavaksi.