Missä olet ainutlaatuinen?

Blogissa seurataan Linnan Business Turnajaisten tekijöitä ja tunnelmia matkalla kohti finaalia 16. joulukuuta.

Tähän kysymykseen haettiin vastauksia Pauliina Airaksinen-Aminoffin johdolla Parkki Business Parkin aamukahveilla. Aihe: Kirkasta yritysbrändisi ja erottaudu ainutlaatuisuudellasi täytti jälleen Parkin tapahtumatorin ja tällä kertaa kuulijajoukko laitettiin myös tositoimiin. Pauliinan tehtävänanto kuulijoille oli: Lähetä NYT HETI kolmelle ystävällesi viesti, jossa kysyt heiltä missä olet ainutlaatuinen? Toimi siis heti, kysy heti, äläkä aikaile. Vastaukset saattavat yllättää… Ja niitä kannattaa hyödyntää!

Nainen pitää puhe-esitystä yleisön edessä.

Esityksessä käytiin läpi brändäyksen merkityksiä. Mitä brändäys tarkoittaa, miksi se on tärkeää ja mistä se on syntynyt? Pauliinan mukaan brändin ydin löytyy identiteetistä, johon taas vaikuttavat vision ja mission lisäksi henkilön ja sitä kautta yrityksen arvot, persoonallisuus, positio ja lupaus.

Linnan Business Turnajaisten KIIHDYTYSsarjan yritykset jatkoivat tuttuun tyyliin aiheen syventämistä erillisessä työpajassa, jossa jokainen toimija laitettiin työstämään oma ainutlaatuisuuslauseke. Työpaja oli järjestyksessään jo viides ja sen huomasi puheensorinasta. Kukaan ei jäänyt yksin, ja toisten ainutlaatuisuuksia kommentoitiin mahtavan rehellisesti jopa hersyvin sanankääntein.

Myös allekirjoittanut pääsi hyödyntämään työpajan antia luomalla Linnan Business Turnajaisten KIIHDYTYSsarjan palvelusta oman ainutlaatuisuuden version. Se kuuluu seuraavasti:

Linnan Business Turnajaisten KIIHDYTYSsarja on

MIKÄ: Hämeenlinnalaisten yritysten kasvattaja ja kehittäjä.

MITÄ: Joka auttaa, neuvoo ja yhdistää yrityksiä ja toimijoita.

MISSÄ: Hämeenlinnassa.

KENELLE: Kasvuhakuisille, taistelutahtoisille yrityksille.

MIKSI: Koska yritysten kehittäminen ja kasvattaminen ovat intohimomme.

MILLOIN: Aikakaudella, jolloin yksin ei kukaan pärjää!

Joukko ihmisiä seisoo rappusten edessä.

KIIHDYTYSsarjan toimenpiteissä on nyt ollut kymmenen ainutlaatuista yritystä. Mentorijoukkue on jälleen valintansa tehnyt ja yrityksistä viisi on valittu vuoden kohokohtaan eli Linnan Business Turnajaisten finaaliin. Ainutlaatuinen tapahtuma ainutlaatuisine yrityksineen siis tulossa!

Lue lisää Linnan Business Turnajaisista


Kirjoittaja Antti Mikkola on Linnan Kehitys Oy:n yritys- ja yhteisömanageri.

Tutustu Anttiin