Yrittäjätarinat: Etelä8

Hämeenlinnan keskusta ei ole Jonkun Muun asia, vaan me hämeenlinnalaiset luomme keskustan elävyyden omilla valinnoillamme, ihan joka päivä. Tee siis itse niin kuin haluaisit jonkun muun tekevän! Nostamme tarinoilla esiin Hämeenlinnan keskustan palveluja osana valtakunnallista ”Koe kaupunki ja sen ainutlaatuinen keskusta” –kampanjaa.

Etelä8 on sisustus- ja lifestyletuotteisiin erikoistunut verkkokauppa ja myymälä, josta löytyy valikoimaa niin rentoon bohotyyliin, ekologiseen ihonhoitoon ja kodinhoitoon kuin herkkunälkäänkin.

– Verkkokaupat ovat tärkeitä, mutta fiilikset ja kokonaisuudet aistii helpommin paikan päällä. Ihmiset tulevat tänne inspiroitumaan ja tekemään ikkunaostoksia, se on iso osa meidän konseptia, kertoo yrittäjä Juhani Järvinen.

Yksityiskohta Etelä8-sisustusmyymälästä

– Me kuuntelemme asiakkaita ja seuraamme mihin suuntaan mieltymykset menevät. Rento luonnonmukaisuus on nyt tosi suosittua.

– Haluamme olla asiakkaille läsnä ja tarjota hyvää palvelua, jatkaa Tiisa Sainio, toinen yrittäjistä.

Vakioasiakas Kristiina piipahtaa Etelä8:ssa hakemassa herkkupuolelta valkosipulia.

Yleiskuva Etelä8-sisustusmyymälästä

– Herkkuja täältä tulee ostettua, ja tämä on varma paikka myös tuliaisia ajatellen.

– Asun keskustassa, joten tänne on helppo poiketa usein. Se on tämä ilmapiiri, ja nämä ihanat tyypit koirineen!, Kristiina huudahtaa rapsuttaessaan Tiisan sylissä olevaa Oliver-koiraa.

– Sijainti Eteläkadun idyllissä on ollut meille ihan superhyvä! Me Eteläkadun yrittäjät olemme tehneet tästä yhdessä kivan kokonaisuuden, Juhani hymyilee.

– Yhteen hiileen puhaltaminen on tosi arvokasta. Yrittäjinä mietimme aina hankintoja tehdessä, että löytyykö Hämeenlinnasta sitä, mitä tarvitaan, Tiisa kertoo.