Yrittäjätarinat: Fillariwerstas

Hämeenlinnan keskusta ei ole Jonkun Muun asia, vaan me hämeenlinnalaiset luomme keskustan elävyyden omilla valinnoillamme, ihan joka päivä. Tee siis itse niin kuin haluaisit jonkun muun tekevän! Nostamme tarinoilla esiin Hämeenlinnan keskustan palveluja osana valtakunnallista ”Koe kaupunki ja sen ainutlaatuinen keskusta” –kampanjaa.

Sibeliuksenkadulla sijaitseva Fillariwerstas on kuntoilevan ja fillaroivan ihmisen pyörähuoltamo, jonne on helppo poiketa, jos vaikkapa sisäkumi kaipaa vaihtoa.

– Moni yritys toimii verkossa, mutta pyöriä kun ei netin kautta voi huoltaa, niin on tärkeää olla siellä, missä ihmiset ja heidän fillarinsa ovat, tuumaa yrittäjä Joni Savolainen.

Fillariverstaan yrittäjä Joni Savolainen.

– Keskusta on hyvä paikka, ihmiset liikkuvat ja täällä olen helposti tavoitettavissa.

Joni arvostaa sitä, että keskustassa kaikki on sopivan lähellä. Hän hyödyntää keskustan palveluja käymällä päivittäin lounaalla jossain monista hyvistä ruokapaikoista, ja haluaa itsekin olla osaltaan tuomassa keskustaan elämää.

– Ikinä ei harmita tulla töihin, hän hymyilee.

– Sekä työ itsessään, että ihmisten kohtaaminen tekee tästä kivaa. Suoran palautteen saaminen asiakkaalta tuo mielekkyyttä, ja puskaradio toimii.

Fillariverstas