Yrittäjätarinat: Hemma Hairsalon & Lifestyle Cafe

Hämeenlinnan keskusta ei ole Jonkun Muun asia, vaan me hämeenlinnalaiset luomme keskustan elävyyden omilla valinnoillamme, ihan joka päivä. Tee siis itse niin kuin haluaisit jonkun muun tekevän! Nostamme tarinoilla esiin Hämeenlinnan keskustan palveluja osana valtakunnallista ”Koe kaupunki ja sen ainutlaatuinen keskusta” –kampanjaa.

Reskalla sijaitseva Hemma Hairsalon & Lifestyle Cafe on kampaamo ja kahvila saman katon alla. Hemman valikoimissa on supersuosittu keittolounas- ja salaattibuffetti, viikonloppubrunssi sekä terveelliset & tuoreet smoothiet, raakakakut sekä pienpaahtimokahvit.

”Minähän en ole kahvila-alalla ikinä ennen ollutkaan”, nauraa Hair Salon & Lifestyle Cafén yrittäjä, parturi-kampaajaksi kouluttautunut Karin Grönqvist-Hakala.

Hemman yrittäjä Karin kassalla

”Mutta tällaisena kahvilahifistelijänä halusin lähteä tarjoamaan ihmisille erilaista kokemusta. Tämä yhdistelmä toimii tosi kivasti! Lounaalle poikkeavat asiakkaat huomaavat, että ahaa, tässähän on myös kampaamo. Ja viikonloppuisin on ihana tarjota kampaamon asiakkaille vaikka lasi kuohuvaa. Meille on muotoutunut uskollinen asiakaskunta.”

Säännöllisesti Hemmassa pistäytyvät myös Sanna ja Anssi Ahonen.

”Hyvä ja terveellinen ruoka tänne houkuttaa aina uudestaan”, Anssi kertoo.

”Ja hyvä fiilis”, lisää Sanna. ”Tänne on kiva tulla. Lisää tällaista!”

Ihmiset istuvat kahvilassa.

Fiilis ja miljöö on tärkeää myös yrittäjälle itselleen.

”Siis Reskahan on ihan parasta Hämeenlinnassa”, Karin huudahtaa. ”Täällä on aivan oma tunnelmansa, niin ihanaa ja rauhallista. Yrittäjien kesken on tosi hyvä henki. Tykkään itsekin käyttää Hämeenlinnan keskustan palveluja ja tukea pienyrittäjiä.”

”Kun on laadukas ja erottuva palvelu, niin kyllä sitä haluaakin käyttää”, Anssi pohtii.

Pöydällä on kaksi syvää kulhoa, joissa kummassakin on mm. marjoja.