Yrittäjätarinat: Kauneushoitola Inkeri Valtonen

Raatihuoneenkadulla sijaitsevan, kasvohoitoihin erikoistuneen Kauneushoitola Inkeri Valtosen kunnia-asiana on tarjota erilaisille asiakkaille ja ihotyypeille 110% täydellinen kasvohoito.

”Asiakas voi luottaa siihen, että täältä saa palvelua, ja tuotteiden lisäksi myös hyvät ohjeet kotihoitoon”, kertoo yrittäjä Inkeri Valtonen.

Naiskosmetologi seisoo hoitolan palvelutiskin takana.

Sijainti Hämeenlinnan keskustassa on kauneushoitolalle olennaisen tärkeää, sillä tavoittavuus sekä autolla että kävellen on hyvä. Asiakaskunta ei tosin rajoitu pelkästään hämeenlinnalaisiin, vaan kasvohoitoon tullaan kauempaakin. Vakioasiakkaat ovat tulleet kauneushoitolan yrittäjille tutuiksi.

”Eikä pelkästään ne, jotka käyvät täällä paikan päällä, vaan myös verkkokaupan kautta asiakkaista on tullut tuttuja, vaikka emme ole kaikkien kanssa kasvotusten tavanneet”, Inkeri hymyilee.

Sekä Inkeri että kauneushoitolan toinen yrittäjä Mari Aulu ovat yhtä mieltä siitä, että muiden yrittäjien palveluja hyödynnetään aina kun mahdollista. Keskustan elävyys kun on kaikkien yhteinen asia.