Yrittäjätarinat: Matin ja Maijan majatalo

Hämeenlinnan keskusta ei ole Jonkun Muun asia, vaan me hämeenlinnalaiset luomme keskustan elävyyden omilla valinnoillamme, ihan joka päivä. Tee siis itse niin kuin haluaisit jonkun muun tekevän! Nostamme tarinoilla esiin Hämeenlinnan keskustan palveluja osana valtakunnallista ”Koe kaupunki ja sen ainutlaatuinen keskusta” –kampanjaa.

Kauniilla ja historiallisesti merkittävällä Eteläkadulla sijaitseva Matin ja Maijan majatalo tarjoaa yöpymistä aikuisille, jotka kaipaavat laatua ja räätälöityjä elämyksiä.

Matin ja Maijan majatalo tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille.

– Meillä nukut 100 vuotta vanhassa talossa, jossa on aitoa historian havinaa, laadukkaat vuoteet ja pellavalakanat, ja aamulla heräät kahvin ja vastaleivotun sämpylän tuoksuun, lupaa yrittäjä Karoliina Frank.

Makuuhuone, jossa sänky, nojatuolit, matala pöytä, lamppu sekä lämmitysuuni

Sijainti on majatalolle kaikki kaikessa. Niin juna- ja bussiasemat kuin moottoritiekin on lähellä, majataloon on helppo tulla autotta ja keskeiset nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä.

– Kun kaikki on lähellä, asiakkaat pääsevät helposti keskustan aarteiden äärelle nauttimaan vaikka hyvästä tunnelmasta ja lasista viiniä ruoan kanssa.

Majatalon väki myös suosittelee vierailijoilleen keskustan hyväksi koettuja palveluja.

– Me olemme yrittäjiä henkeen ja vereen, ja ostamme itse kaiken mahdollisen erikoisliikkeistä ja täältä Hämeenlinnasta”, Karoliina kertoo.

Koira istuu huoneen sohvalla, jossa raidallinen koristetyyny