Yrittäjätarinat: Vaateputiikki Jasmiina

Hämeenlinnan keskusta ei ole Jonkun Muun asia, vaan me hämeenlinnalaiset luomme keskustan elävyyden omilla valinnoillamme, ihan joka päivä. Tee siis itse niin kuin haluaisit jonkun muun tekevän! Nostamme tarinoilla esiin Hämeenlinnan keskustan palveluja osana valtakunnallista ”Koe kaupunki ja sen ainutlaatuinen keskusta” –kampanjaa.

Hallituskadun ja Kasarmikadun risteyksessä sijaitsevan Vaateputiikki Jasmiinan valikoimissa on laadukkaita, ajattomia naistenvaatteita arkeen ja juhlaan.

– Haluamme auttaa asiakastamme vaatevalinnoissa ja löytämään yllätyksellisyyttä, jota asiakas ei olisi itse osannut etsiäkään, kiteyttää Vaateputiikki Jasmiinan yrittäjä Soile Tuominen.

Vaateputiikki Jasmiinan yrittäjä Soile Tuominen.

– Asiakkaamme ovat aikuisia naisia, jotka arvostavat rehellistä näkemystä siitä, mikä sopii juuri heidän kropalleen. Meiltä haetaan kestävää laatua pikamuodin sijaan. Hämeenlinnassa on vankka erikoisliiketausta ja asiakaskunta.

– Meidän paikkamme on ehdottomasti kivijalassa, täydentää putiikin toinen yrittäjä, Soilen tytär Mira Tuominen.

– Sijainti ja isot kadulle avautuvat näyteikkunat ovat todella iso plussa! Joskus huomaa, miten liikennevaloihin pysähtyneet naiset unohtuvat katselemaan näyteikkunoita niin, että muut autoilijat joutuvat tööttäilemään heidät liikkeelle, Mira nauraa.

Vaateputiikki Jasmiinan yrittäjä Mira Tuominen.

– Jotkut vakioasiakkaat saattavat kävelylenkkinsäkin varrella pyörähtää katselemassa näyteikkunoita ja poiketa juttelemaan, Soile hymyilee huomatessaan tutun rouvan ikkunan takana.

Yrittäjille on tärkeää olla juuri oman kotikaupungin keskustassa. He haluavat olla osaltaan rakentamassa elävää keskustaa, luomassa uutta ja tuomassa omaa näkemystä ja intohimoa peliin. Naistenvaateliikkeiden yrittäjät tuntevat toisensa ja palvelevat asiakkaita tarpeen vaatiessa myös ohjaamalla heitä muihin liikkeisiin tekemään löytöjä.

– Sehän ei ole keneltäkään pois, jos yrittäjät vetävät yhtä köyttä, päin vastoin. Voitto on, jos asiakas löytää Hämeenlinnan keskustasta tarvitsemansa!