Yrittäjätarinat: Viola & Max

Hämeenlinnan keskusta ei ole Jonkun Muun asia, vaan me hämeenlinnalaiset luomme keskustan elävyyden omilla valinnoillamme, ihan joka päivä. Tee siis itse niin kuin haluaisit jonkun muun tekevän! Nostamme tarinoilla esiin Hämeenlinnan keskustan palveluja osana valtakunnallista ”Koe kaupunki ja sen ainutlaatuinen keskusta” –kampanjaa.

Kauppapaikka Tavastilassa sijaitseva Viola & Max tarjoaa kiinnostavien brändien vaatteita niin naisille, miehille kuin lapsillekin kokovalikoiman kattaessa kaikki vauvasta XXXL:ään asti. Brändien joukosta löytyy muuan muassa Gant, Superdry, Makia ja nousussa oleva Les Deux.

Vaatekaupan miespuolinen myyjä viikkaa paitaa myyntitiskillä.

– Meidän ydintämme on ilman muuta laatu ja persoonallisuus, kuvaa yrittäjä Kim Vähänen. – Esimerkiksi nyt meiltä löytyy ihan tuoreena uutuutena Billebeinon lastenmallisto, ja Billebeinoa ei löydy edes joka kaupungista.

– Tämä on intohimotyö ja paljasjalkaisia hämeenlinnalaisia kun ollaan, niin haluamme työskennellä nimenomaan täällä. Vakioasiakkaamme ovat kulkeneet upeasti mukana paikanvaihdoksista huolimatta, heille siitä lämpimät kiitokset!

Vähäsen mielestä keskustassa on hyvä yrittää.

Mies kiinnittää ilmoitusta vaatekaupan näyteikkunaan.

– Sijainnilla on meille iso merkitys. Keskustassa väki liikkuu ja meille on helppo poiketa. Kun samalla alueella on paljon erilaisia yrityksiä, syntyy hyvää synergiaa. Jos meillä ei itsellämme ole tarjota jotain tuotetta, vinkkaamme asiakkaalle mistä hän voisi etsimänsä löytää. Näin toimien autetaan sekä asiakkaita että meitä yrittäjiä. Elinvoimainen keskusta on kaikkien rikkaus!

Vaatekaupan myyjä esittelee asiakkaalle myynnissä olevaa vyötä.