Hyvinvoinnin Koutsi

Haluaisitko löytää oman tapasi ylläpitää työhyvinvointia? Tuntuuko siltä, että työhön siirtyminen tai työssä käyminen on liian haastavaa joko henkisesti tai fyysisesti?

Hyvinvoinnin Koutsissa saat tueksesi valmentajan, jonka kanssa pääsette yhdessä miettimään juuri sinun kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Tavoitteena tässä palvelussa on tukea työhön siirtymistä, työssä pysymistä sekä työkykyä.

Palvelun kesto on 5-15 tuntia aktiivista työskentelyä työhyvinvointisi hyväksi. Palvelu voidaan ostaa esimerkiksi työkokeilun, koulutuksen tai palkkatukityön yhteyteen.

Hyvinvoinnin Koutsi -palvelua tarjoavat:

Harmony Coaching – Hyvinvointivalmennus
Kaipaatko tukea terveelliseen syömiseen, liikuntaan, arjenhallintaan, stressiin tai vaikka ikävien tunteiden kanssa?
Henkilökohtaisessa valmennuksessa kartoitamme tilanteesi, teemme suunnitelman yhdessä ja etenemme sinulle sopivilla askelilla kohti päämäärääsi. Käytämme apuna keskustelun lisäksi erilaisia hyvinvointiasi tukevia harjoituksia tai tehtäviä. Tutustu palveluun täällä!
Ota yhteyttä Terhi Niinimäki, 045 867 1299, info@harmonycoaching.fi

Huomi
Olet oman elämäsi osaaja ja oman tilanteesi asiantuntija. Keskitytään sinun hyvinvointiin, voimavaroihin ja taitoihin. Tutustu palveluun täällä! Etsitään yhdessä hyvinvointia arjesta.
Ota yhteyttä: Päivi-Ilona Yli-Koski, paivi.ilona@huomi.fi

Katja Noponen Oy

Kaipaatko tukea työelämän rinnalle? Oletko stressaantunut tai ovatko voimavarasi hukassa? Työssäjaksaminen on tärkeää ja voimme auttaa sinua kokonaisvaltaisesti, mutta yksilöllisesti jaksamaan paremmin ja vahvistamaan itseluottamustasi sekä löytämään omia vahvuuksiasi. Tapaamme sinua mielellämme kasvotusten toimistollamme Kasarmikadulla, Hämeenlinnassa.

Tutustu tästä lisää palveluumme tai kysy lisätietoja valmentajaltamme Jenni Hartikaiselta, p. 044 5881 889, jenni.hartikainen@katjanoponen.fi.

Luova Hiljaisuus / Päivikki Leinonen
Tukenasi rohkeampaan elämään! Tutustu palveluuni esitteestä.

luovahiljaisuus@gmail.com
040 960 6214
www.luovahiljaisuus.com

Mielen liekki / Elina Lilja
Hyvinvointi alkaa ajatuksista, tunteista ja teoista.
Ota hyvinvointisi haltuun ja hyppää mukaan valmennukseen!

Valmennuksissa käytän vaihtelevia työmenetelmiä, jotka olen havainnut toimiviksi niin asiakkailleni kuin itselleni. Elän myös itse kuten valmennan. Omassa arjessani mielen hyvinvoinnin ja palautumisen ammattilaisena intohimoni on kehittää ja tutustua jatkuvasti myös itseeni tavoitteellisesti ja suunnitelmallisesti. Vuosien saatossa olenkin päivittänyt oman polkuni työelämän uuvuttamasta ylisuorittajasta hyvinvoivaksi ja elämäniloiseksi arjen auttajaksi. Nyt on minun vuoroni auttaa sinua!

Ota yhteyttä: Elina Lilja 040-503 3154 tai mielenliekki@gmail.com

Tutustu palveluun täällä: https://www.mielenliekki.fi/hyvinvoinninkoutsi

SunUra Oy
Hyvinvointi koostuu pienistä palasista, ja jo pienillä muutoksilla voi olla suuri merkitys. Henkinen, sosiaalinen ja fyysinen hyvinvointi on tärkeää, jotta arki ei tuntuisi jatkuvalta taistelulta. Tässä palvelussa tapaamisten sisältö ja tavoitteet suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, sinun tarpeesi huomioon ottaen. Henkilökohtainen valmentajasi keskittyy juuri niihin asioihin, joihin sinä kaipaat tukea ja ohjausta.

Lue lisää tästä ja muista palveluistamme täältä.
Ota yhteyttä: Laura Huovinen, 040 801 0831, info@sunura.fi

Suomen Mentaalivalmennus Oy
Ymmärrämme, että elämässä on erilaisia tilanteita ja jokaisella meistä on erilaisia yksilöllisiä haasteita, kuten keskittymis- ja tarkkavuushäiriöt, uupumus, sosiaalisten tilanteiden aiheuttamat jännitykset tai nukkumishaasteet. Me pyrimme auttamaan sinua juuri sinun omassa elämäntilanteessasi löytämään omat vahvuutesi ja selviytymiskeinosi, jotta jaksat paremmin työelämän arjessa ja näet mahdollisuutesi elämässä kirkkaampina. Mahdollisuus sekä etä- että lähivalmennukseen.

Tutustu Suomen Mentaalivalmennuksen palveluesitteeseen ja katso videoesittely.
Ota yhteyttä: Jouko Mikkola, 0400 449 979, jouko@mentaali.fi

Virtual Manager Oy
Aina ei tarvita sanoja, kuva avaa monta ajatusta. Taiteen avulla voi löytää uuden tavan ilmaista ajatuksia ja etsiä uusia polkuja omaan hyvinvointiin. Näissä työpajoissa saa olla rauhassa omien ajatustensa kanssa ja rakentaa niitä kuviksi paperille.

Ota yhteyttä: Tiina Sjögren tiina.sjogren@elisanet.fi,  0505334338