Hyvinvoinnin palaset

Haluaisitko löytää oman tapasi ylläpitää hyvinvointia? Tuntuuko siltä, että elämässä on vähän liikaa haasteita? Haluaisitko liikkua ja kuntoilla nykyistä enemmän?

Hyvinvoinnin palasissa saat tueksesi valmentajan, jonka kanssa pääsette yhdessä miettimään juuri sinun kokonaisvaltaista hyvinvointiasi. Tavoitteena on tarkastella millä elämän alueilla hyvinvointisi kaipaisi eniten tukea ja kehittää sinun jaksamistasi sekä työkykyä.

Palvelu sisältää 6 h aktiivista työskentelyä hyvinvointisi hyväksi.

Hyvinvoinnin palaset -palvelua tarjoavat

 

Arffman
Jännitätkö uusia tilanteita? Stressaako? Haluaisitko voida arjessasi paremmin? Halutun muutoksen aikaansaaminen yksin voi joskus olla hankalaa ja yksin jää herkästi jumiin omien ajatusten äärelle. Hyvinvoinnin palaset -palvelussa saat henkilökohtaiselta valmentajalta tukea arjen hyvinvointisi tukemiseen.
Tapaamisissa voidaan hyödyntää sovitusti mm. keskustelua kahvikupin ääressä, liikkumista, luovia menetelmiä sekä luontoa hyvinvoinnin vahvistamisessa. Tutustu lisää täällä!
Ota yhteyttä: Hanna Tuominen uravalmentaja, hanna.tuominen@edu.arffman.fi, +358 44 766 1314

Harmony Coaching – Hyvinvointivalmennus
Kaipaatko tukea terveelliseen syömiseen, liikuntaan, arjenhallintaan, stressiin tai vaikka ikävien tunteiden kanssa?
Henkilökohtaisessa valmennuksessa kartoitamme tilanteesi, teemme suunnitelman yhdessä ja etenemme sinulle sopivilla askelilla kohti päämäärääsi. Käytämme apuna keskustelun lisäksi erilaisia hyvinvointiasi tukevia harjoituksia tai tehtäviä. Tutustu palveluun täällä!
Ota yhteyttä Terhi Niinimäki, 045 867 1299, info@harmonycoaching.fi

HiiOppi Maria Laine
Tekemällä näkyväksi, puhumalla paremmaksi. Kuulostaako tämä sellaiselta lähestymistavalta, josta voisi olla sinulle hyötyä?
Hyvinvoinnin palaset -palvelussa keskustelun lisäksi työskentelemme ja toimimme niin, että jäljelle jää jotain näkyvää. Kuudesta tapaamisesta neljä on teemoitettu valmiiksi ja kahteen voit valita teeman, joka hyödyttää juuri sinua. Tutustu HiiOppiin täällä!
Ota yhteyttä: Maria Laine, 045 8565 100, maria.laine@hiioppi.fi

Huomi
Olet oman elämäsi osaaja ja oman tilanteesi asiantuntija. Keskitytään sinun hyvinvointiin, voimavaroihin ja taitoihin. Tutustu palveluun täällä! Etsitään yhdessä hyvinvointia arjesta.
Ota yhteyttä: Päivi-Ilona Yli-Koski, paivi.ilona@huomi.fi

ICAN-Valmennus
Tutustu ICAN-Valmennukseen palveluun täällä!
Ota yhteyttä: Petri Leinonen, 0400 888 878, petri@ican-valmennus.fi

Katja Noponen Oy
Tämä matka voi muuttaa elämäsi. Hyvinvointivalmennus tulee matkaasi parempaan hyvinvointiin, sinulle sopivin askelin. Yli 90% asiakkaistamme suosittelee palveluamme. Tutustu Katja Noposen palveluun täällä!
Ota yhteyttä: Sari Penttilä-Savolainen, 040 583 8764, sari.penttila-savolainen@katjanoponen.fi.

Koulutuskuntayhtymä Tavastia / Lasten Liikunnan Tuki
’’Askel oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämiseen.’’ Hyvinvoinnin palaset –palvelu tarjoaa henkilökohtaista tukea ja ohjausta polulla kohti työtä tai opintoja. Palvelussa keskitytään asiakkaan henkisen, fyysisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin parantamiseen sekä itsetuntemuksen ja henkisten voimavarojen lisääntymiseen toiminnallisten tapaamisten avulla.
Tutustu Lasten liikunnan tuen palveluun.
Ota yhteyttä: 0400 749302

Luova Hiljaisuus Tmi
Tutustu palveluntuottajaan täällä ja palveluesitteeseen täällä.
Ota yhteyttä: Päivikki Leinonen, 040 9606214, luovahiljaisuus@gmail.com

Mielen liekki
Yksilöllisiä askeleita kohti sinun hyvinvointisi kokonaisuutta. Vahvistamme ja tasapainotamme niin kehosi kuin mielesi hyvinvointia. Rakennamme sille, mikä arjessasi jo toimii ja kokeilemme uutta tarpeidesi mukaan. Innostavat ja inspiroivat tapaamiset toteutetaan tiloissamme Hauholla tai luovasti luontoympäristössä, myös etämahdollisuus.
Tutustu Mielen liekin palveluun täällä.
Ota yhteyttä: Elina Lilja, 040 503 3154, mielenliekki@gmail.com

Mind me solutions

Keskittymällä vahvuuksien tunnistamiseen ja sanoittamiseen pääsemme
rakentamaan jokaiselle oman näköistään polkua, jossa hyvinvointi on etusijalla. Kohtaamme jokaisen lämmöllä ja aidolla kiinnostuksella. Meidän kanssamme ei tarvitse jännittää – lähdetään yhdessä rakentamaan hyvinvointiasi ilon ja rentouden kautta!
Lisätietoja palvelusta täällä.
Ota yhteyttä: marianne@mindmesolutions.com, mona@mindmesolutions.com

Sanoja ja kohtaamisia
Sanoitetaan yhdessä toiveesi, vahvuutesi ja kehityskohteesi kirjallisuusterapeuttisten menetelmien avulla. Kun itsetuntemuksesi paranee, hyvinvointisi lisääntyy – ja oma polkusi kohti työelämää tai opintoja alkaa kirkastua. Tutustu Sanoja ja kohtaamisia palveluun.
Ota yhteyttä: Sari Kortesoja, 040 585 3191, sari@sarikortesoja.fi

Silmuja Oy / Outi Kainunkangas
”Aina ei ole helppoa tietää mitä elämässä haluaa, mihin suuntaan lähteä, miten selvitä seuraavasta päivästä. Minäkään en aina tiedä, mutta vastausten etsimisessä olen haka. Intohimonani on auttaa ihmisiä löytämään jokaisen oma polku, konkreettinen seuraava askel kohti muutosta.”

Ota yhteyttä: Outi Kainunkangas 044 5657872, outi.kainunkangas@silmuja.fi

Tutustu palveluun nettisivuilla.
Katso palvelun esite.

SunUra Oy
Ettei hyvinvointisi olisi palasina! Palastellaan yhdessä oma hyvinvointisi kokoon!
Tutustu SunUran palveluun ja katsele heidän videoesittelynsä.
Ota yhteyttä: 040 801 0831, info@sunura.fi

Suomen Mentaalivalmennus Oy
Voimavarat, suunta, näkemys ja työelämän työkalut.
Tutustu Suomen Mentaalivalmennuksen palveluesitteeseen ja katsele heidän videoesittelynsä.
Ota yhteyttä: Jouko Mikkola, 0400 449 979, jouko@mentaali.fi

Virtual Manager Oy (HRComCom)
Aina ei tarvita sanoja, kuva avaa monta ajatusta. Taiteen avulla voi löytää uuden tavan ilmaista ajatuksia ja etsiä uusia polkuja omaan hyvinvointiin. Näissä työpajoissa saa olla rauhassa omien ajatustensa kanssa ja rakentaa niitä kuviksi paperille. Lue lisää täältä.
Ota yhteyttä: Päivi Harju, paivin@live.fi, 0406310174 tai Tiina Sjögren tiina.sjogren@elisanet.fi,  0505334338